2777
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 15 پست

خانما من هفته ۳۱ بارداریم برای اولین بار خونریزی کردم زیاد نیست چک هم کردم واژنم خونی بود الان بشدتت ترس برم داشته عادیه یا برای بچم مشکلی پیش اومده تروخدا کمکم کنین دارم میمیرم از استرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که چیزی نیست ولی فردا حتما برو پیش دکتر یا اگه امکانش هست الان اینترنتی ویزیت شو گلم   

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ن درد ندارم نه هیچی اومدم لباسمو عوض کنم دیدم ترسیدم 

برو بیمارستان یه نوار قلب ازت میگیرن دهانه رحمتو شاید چک کنن یاشاید بگن برو استراحت مطلق تاخوب بشی امپول ریه و پروژسترونم شاید بزنن

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
مال استرس نیست از صبح هم استرس داشتم هم زیاد گریه کردم 

استرس واقعا سم اصلا نترس گلم یه چیز شیرین بخور و به پهلو دراز بکش حرکات جنین رو حس کنی اگه درد یا آبریزی نداری و دیگه خونریزی ندارن و حرکات جنین طبیعی هست یعنی سر چندساعت حرکت داره فردا برو پیش دکترت برای چکاپ گلم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خانم ها پیج دکترنوبت  👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir