2777
2789

من فقط تجربه شخصی ام رو میگم، دخترم من سرما خوردگی رو از پیش دبستانی گرفت، چند روزی تب و بعد وقتی خوب شد سرفه های شدید مخصوصا شب توی خواب، طوری که از شدت سرفه چندین بار بالا می آورد، خیلی دارو و جوشونده بهش دادم ولی تاثیر انچنانی نداشت، تا اینکه به توصیه یک نفر بهش شربت دکسترومتورفان پی دادم، البته داروخانه گفت بدون تجویز پزشک مسئولیتش با خودتونه ولی هر هشت ساعت ۵ سی سی که من فقط قبل از خواب دو و نیم سی سی به دختر ۵ ساله ام میدم و سرفه هاش رو کامل قطع کرد و راحت میخوابه، گفتم شاید این تجربه‌ تو این روزای ویروس لعنتی به درد کسی بخوره 

عاشق دخترم و باباشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۴ سالشه امروز ۲ بار استفراغ داشت با تب ۳۸/۵ استامنیوفن دادم تبش پایین نیومد دیگه الان شیاف گذاشتم واسه استفراغ هم دمیترون دادم دختر من هیج جا نبردمش نمیدونم از کجا گرفت این ویروس لعنتی خدا کنه ریشه کن بشه دفعه قبلی تو ی ماه چند بار پشت سر هم مریض شد دو ماه قبل هم همینطور خیلی بدنش ضعیف شده نمیدونم چیکار کنم فعلا با مغزیجات و میوه گفتم تقویت اش کنم ببرمش دکتر ی دارو چیزی بده واسه سیستم ایمنی بدنش خیلی ضعیف

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

خانوما اندسترون یا همون شربت دمیترون برای بچه ۴ ساله ۸ ساعتی بدم خوبه یا ۱۲ ساعتی استفراغ اش خیلی شدید

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

دختر منم اینجوری بود هرچی دادم خوب نشد فقط شلغم وآب نمک غرغره کرد خوب شد. ترکیب شیروزردچوبه هم خورد یعنی عالیه

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
دختر من ۴ سالشه امروز ۲ بار استفراغ داشت با تب ۳۸/۵ استامنیوفن دادم تبش پایین نیومد دیگه الان شیاف گ ...

شربت سانستول بهش بده،تقویت سیستم ایمنی هست و همه دکترا تایید میکنن

عاشق دخترم و باباشم  
شربت سانستول بهش بده،تقویت سیستم ایمنی هست و همه دکترا تایید میکنن

باشه عزیزم ممنون واسش میگیرم میدونین تقریبا چقدر بدم ۴ سالشه وزنش ۱۶ کیلو نیم

دختر من ۴ سالشه امروز ۲ بار استفراغ داشت با تب ۳۸/۵ استامنیوفن دادم تبش پایین نیومد دیگه الان شیاف گ ...

ولی برا مریضی الانش باید ببری دکتر،من از تب کردن بچه خیلی میترسم

عاشق دخترم و باباشم