2777
2789
عنوان

مفصل هیپ

252 بازدید | 10 پست

سلام به همه دوستان

دکتر به من گفته باید عمل تعویض مفصل هیپ انجام بدم خیلی نگرانم 

تا حالا کسی بدون عمل خوب شده؟!

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
1
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟؟؟؟ وچرا گفته مفصل هیپ بایدتعویض بشه؟؟؟؟؟ 

سلام عزیزم ۴۷ سالمه .عکس گرفتم دکترا میگن غضروف مفصلم از بین رفته اصلا نمیتونم راه برم خیلی درد دارم .میخوام بدونم کسی انجام داده راضیه .یا اینکه بدون عمل کار دیگه ای میشه کرد که دردم از بین بره 

سلام عزیزم ۴۷ سالمه .عکس گرفتم دکترا میگن غضروف مفصلم از بین رفته اصلا نمیتونم راه برم خیلی درد دارم ...

ان شا الله که بهترین درمان برات اتفاق بیفته ،ولی قبل از عمل نظر چند تا متخصص دیگه رو بپرس ،ببین با کاشت سلولهای بنیادی نمی تونن مفصل خودت رو نگه دارن وغضروف بهت تزریق کنن 

ان شا الله که بهترین درمان برات اتفاق بیفته ،ولی قبل از عمل نظر چند تا متخصص دیگه رو بپرس ،ببین با ک ...

مرسی عزیزم .اما هیچ دکتری بهم اینو نگفته شما کسیو میشناسید اینکارو کرده باشه خوب شده .یا اگه دکتری میشناسی که اینکارو میکنه بهم بگو .تو این ۳ سال که درد دارم تا حالا شاید ۳۰ تا دکتر عوض کردم الان یکسال بهم میگن عمل کن دکتر مرتضوی م که خیلی تعریف میکنن رفتم 

مامان بزرگ من این عمل انجام داده و خداروشکر راضیه الان حدودا دو سالی میشه. دکترش خیلی خوبه اسمش آقای دکتر هومن جولایی متخصص ارتوپد هست در کرج. البته بیمارستان نور شهریار هم عمل می کنن و بیمار هم ویزیت می کنن.
من شماره مطب کرج و آدرسشو برات میذارم

09308100510 - 02636563602

کرج ، فردیس ، فلکه دوم ، مجتمع تخصصی پارسیان ، طبقه 2

سلام دوست عزیز 

شما علایم درد لگنون چیا بوده 

خوب شدیدعمل تعویض انجام دادید یا نه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

سلام عزیزم...ان شاءالله که به بهبودی کامل رسیده باشی و به هیچ وجه نیاز به عمل پیدا نکرده باشی چون کاملا میدونم چه اندازه اذیت شدین،خودمم دقیقا در همین وضعیت هستم....محبت میکنید اگر هر اطلاعاتی در اینمورد هست رو به من منتقل کنید،چون واقعا دارم اذیت میشم و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم....کلی فیزوتراپی رفتم و دارو استفاده کردم و یه نوع ورزشهای خاص رو انجام دادم ولی به هیچ وجه نمیتونم بیشتر از ۱۰ دقیقه روی پاهام بایستم و با درد شدید لگن و کشاله ی ران و مفصل هیپ مواجه میشم