2777
2789
عنوان

توصیه ای بهم داری؟ (ivf)

145 بازدید | 15 پست

دارم ازمایش هامو کامل میکنم که ببرم برای ای وی اف

۲۵سالمه

۴سال اقدام

بخاطر پرولاکیتن بالا پریود بسیار نامنظم دارم

دیگه خسته شدم گفتم برم برای ای وی اف

ترس خیلی خیلی شدید از تزریق دارم تروخدا نگین چجوری میخوای زایمان کنی چون در حد مرگ از تزریق میترسم ولی سوسول اینا نیستم

خلاصه اینک از سر اجبار دارم میرم سراغ ای وی اف و تزریق

توصیه ای یا حرف امید بخشی داری در مورد این روش باروری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيچ كدوم از تزريقاش دردناك نيست

ممكنه از نظر روحي اديت شي اما تزريق و… اصلا..

من خودم تو سيكل آي وي اف بودم

جنين هم تشكيل شد اما به لطف خدا وقتي منتظر بودم انتقال بدم طبيعي باردار شدم تو سن خيلي بالتر از شما

پرولاكتين بالا بعيده با قرص درمان نشه؟! منم بالا بود با ٤ تا زونه قرص تو يك ماه اوكي شد

ديگه هم نرفت بالا

سلام عزیزم  

منم مثل شما فوق العاده ترسو و سوسول ازذامپول و اینا خیلی میترسم من دوبار مراحل ای وی اف رو رفتم فقط انتقال ندادم من بهتون اطمینان میدم اصلا و ابدا ترس نداره فقط آمپول تزریق میکنی که بیشترشون از شکمه و اصلا درد نداره من بار اول که میخواستم آمپول دور ناف بزنم انقدر جیغ و داد کردم ابروی شوهرمو بردم وسط گریه هام امپولو زد اصلا نفهمیدم کی زده !😁 نگران نباش هیچی نداره 

تخمک کشی یا پانکچر هم ابدا درد نداره انگار نیم ساعت میخوای و بیدار میشی هیچ دردی خیالت راحت بعدشم که انتقاله اونم مثل معاینه معمولی ! فقط باید تغذیه ات خوب باشه پیاده روی کنی گرمیجات زیاد بخور و داروها سر ساعت 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

تزریقاتش با سوزنایی هستش مث انسولین اصلا درد نداره نترس،دلتو بسپار ب خدا،پرولاکتینت بالاست تو پروسه درمانت از نشاسته و اب استفاده نکن،از همین الان شروع کن هرشب شکمت رو با روغن سیاهدونه چرب کن،تو انتقالتم پای مرغ زیاد بخور، 

ان شاءالله همون بار اول بگیره و حامله بشی   هزینه ش چقدر شد یکی میخواد بره اطلاع نداره

حدودا۱۷عزیزم

ولی میگن یه طرح اومده برای زوج هاس نابارور که تا ۷-۸تمن رسیده باید دوباره بپرسم

هيچ كدوم از تزريقاش دردناك نيست ممكنه از نظر روحي اديت شي اما تزريق و… اصلا.. من خودم تو سيكل آي و ...

عزیزم شما اطلاع دارین ک میشه تزریق ها رو روی بازو زد یا نه؟

فقط از ترریق ب ا س ن میترسم متاسفانه

بله اکثرا با قرص در مان میشه اما برای من مقا‌ومه و سه ساله با دارو درمان نشده

سلام عزیزم   منم مثل شما فوق العاده ترسو و سوسول ازذامپول و اینا خیلی میترسم من دوبار مراحل ای ...

ممنون از وقتی ک گذاشتین🥺

جالبه ک من نه از برداشت تخمک میترسم ن کاشت جنین ن امپول دور ناف

فقط و فقط از تزریق ب ا س ن

نمیشه ب بازو زد بنظرتون؟😿

ممنون از وقتی ک گذاشتین🥺 جالبه ک من نه از برداشت تخمک میترسم ن کاشت جنین ن امپول دور ناف فقط و فق ...

خواهش میکنم گلم ، اصلا ترسی نداره یه تعدادی از آمپول ها زیر جلدی هستن که باید یا به بازو و یا دور ناف زده بشن یه تعدادی هم عضلانیه که فقط باید باسن زده بشه ولی آمپولش اصلا روغنی نیست که بسوزونه و اصلا درد نداره انگار اصلا نزدی 

میدونی تو سیکل ای وی اف رفت و آمد و استرس و هزینه ها اذیت کننده اس وگرنه آمپول و داروها راحته انشالا که مال شما همون بار اول بگیره زیاد اذیت نشین ❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم شما اطلاع دارین ک میشه تزریق ها رو روی بازو زد یا نه؟ فقط از ترریق ب ا س ن میترسم متاسفانه ب ...

فقط آمپول hmg باسن هست

بقيه دور ناف يا شكم

به نتيجه اش فكر كن، دردا برات صفر ميشن

من خودم سه مرتبه تو پانكچر شدم و….. 

ولي واقعا اين دردا هيچه

اصلا اديتت نميكنه

اوليو بزني ميفهمي

ايشالله حنينا زياد باشن وهمون بار اول بگيره