2777
2789

نزدیکای قاعدگیمه همه تغییرات خلقی دارن من هیچوقت اینطور نمیشدم ولی الان شدیدا احساس تنگی و سنگینی  تو قفسه ی سینم و یه بغض مجهول تو گلوم دارم بی خود و بی جهت دلم میخواد هق هق کنان گریه کنم فردام روز کاری سختی پیش رومه شنبه س و کلی کار 

به سرم زد یه فیلم کمدی یا هر ژانر دیگه ببینم شاید از این فاز بیام بیرون 

ببینم کسی از شما فیلم خوب معرفی میکنه به من؟ اشکال نداره هر ژانر که دوس دارین بگین کمدی باشه بهتره چون میخوام از این فاز دِپ بیام بیرون اصلا سابقه نداش اینطوری بشم نمیدونم چرا امشب همچین شدم گریم میاد 

مرسی از همه 🌺 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیها ۱ و ۲ ترکیه

ژانرش همین کمدیه؟ قشنگه فیلمش؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیز این در مورد چیه

درباره شیش تا دوست که با هم دارند توی چند تا خونه زندگی میکنند و مدام باهم در ارتباط هستند و اتفاقات جالبی میفته

اولش شاید خوشتون نیاد ولی عالیه 

درباره شیش تا دوست که با هم دارند توی چند تا خونه زندگی میکنند و مدام باهم در ارتباط هستند و اتفاقات ...

اها از فیلم های دوستانه و دبیرستانی خوشم نمیاد ممنون

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آره خیلی کمدیه😅مخصوصا قسمت دومش

ممنونم 🌹

هالیوود کمدی اکشن سینمایی "قطار سریع السیر"

کره ای کمدی سریال " قهقهه در وایکیکی ۱ و ۲"

ایرانی کمدی "رحمان ۱۴۰۰"

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |