2777
2789
عنوان

دنبال مقبره دو شهیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 71 پست
اسم شهید گمنام؟!

وای ببخشید حواسم نبود🙂💔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم روستاییم نمیتونم برم پیششون ولی حتما براشون اون کارهایی که گفتید رو انجام میدم میگم شاید از ...

زنده باشی عزیزم. همون جا به نیت شون قرآن بخون 🌼 . قطعا خواب قشنگتون هم از قلب پاک و مهربون شما بود . یادم بمونه هر وقت رفتم گلزار شهدای گمنام به نیت شما قرآن میخونم عزیزم 💚🍃🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا ذهنم رفت سمت امامزاده علی اکبر چیذر و شهیدحدادیان و دهقان امیری

بعد خواب اسم علی تو ذهنم بود

فک کردم رو یکی از سنگ قبرا اسم علی نوشته بود

شاید منظور اسم امامزاده بود

مطمئن نیستم

ممنونم ازت

بهم کمک بزرگی کردی

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

مقبره دو شهید تویه اتاق داخل یه مسجد وسطه تهران توی محله ایران سمت میدان شهدا و بهارستان 

خوابت منو یاد اون دو شهید انداخت ک بشدت حاجت هم میدن

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
مقبره دو شهید تویه اتاق داخل یه مسجد وسطه تهران توی محله ایران سمت میدان شهدا و بهارستان  خواب ...

اسمشون رو میشه بگید یا گمنام هستن؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خیلی خواب خوبی دیدین،بلطف خداوند انشاالله حاجت روامیشین،فقط ازخواهرای گلم می‌خوام و همچنین بخودم هم همیشه میگم،هیچوقت هیچوقت ازیادشهداغافل نشیم،وحتمابه فرزندانمون از وقتی که خیلی کوچیک هستن،ازجوانمردی وازخودگذشتگی،شهدامون تعریف کنیم،وسعی کنیم یکم که بزرگترشدن،بعضی مواقع ازبرنامه های مستندشهدابراشون بزاریم،وخیلی بافرزندانمون رفیق باشیم.بخدابهتون قول میدم وقتی بچه هاتون بزرگ شدن،افرادی صالح میشن،که بهشون افتخارمیکنید،

دوتا شهید گمنام توشهر ما در جوار یه امام زاده هستن که خیلیا بهشون متوسل میشن وحاجت میگیرن منم گا ...

ببخشید کجا هستین؟

اگه دلتون راضی بود بگین

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

شایدتعبیرخواب اسی زیارت همینجاباشه،چون هم امامزاده بوده هم دوشهید.

بی دلیل نیست یهو یاد این دو نفر افتادم و یهو این تاپیکو دیدم ... 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
عزیزم روستاییم نمیتونم برم پیششون ولی حتما براشون اون کارهایی که گفتید رو انجام میدم میگم شاید از ...

استارتر خوابت خیلی قشنگ بوده،منم شهریور پارسال خواب دیدم از خونه اومدم بیرون داشتم میرفتم که یه پارک دیدم رفتم داخل پارک انتهاش دوتا مقبره شهید بود که شسته شده و تمیز بود پارک کوچیک بود و همه جاش و درختاش  تمیز و خیس بود دستم رو گذاشتم روی سینه م و بهشون سلام دادم و گفتم التماس دعا ببخشید باید زود برگردم دخترم تو خونه تنهاست،بعدش بیدار شدم،همونروز با پدرم داشتیم میرفتیم که از کنار فرهنگسرایی که چندتا شهید گمنام داره و من بهشون خیلی ارادت دارم رد شدیم و یکهو خوابم یادم افتاد،البته خیلی سعادت ندارم برم مزارشون ولی هر وقت رد میشم بهشون سلام میدم،کلا شهداء رو خیلی دوست دارم و خدا بهم لطف کرد  عروس شهید گمنامی شدم که بعد از ۲۷ سال به وطن برگشت و خیلی زیاد دوستش دارم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر