2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 21 پست
جوری شده بود واقعا ناامید شده بودم اوکی بشه ب کسیم نمیتونستم بگم روم نمیشد یبار رفتم براعفونتم پیش ز ...

یعنی بطور اتفاقی مشکلت حل شد؟

من پیش دکتر زنان رفتم نگفت مشکل واژینیسموس داری 

فقط چون به زور گذاشتم معاینه م کنه گفت معلومه فوبیا داری برو روانشناس یا روان پزشک

گف شاید پرده ت ارتجاعی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بطور اتفاقی مشکلت حل شد؟ من پیش دکتر زنان رفتم نگفت مشکل واژینیسموس داری  فقط چون به زور ...

ن بزور معاینه کرد نمیتونسم واقعا درد داشت میسوخت انگار بعد منم مشکلمو گفتم گفت والا همه چیت سالمه پس واژ..... داری 

خداروشکر که خوب شدی بد دردیه واسه اولین بار رابطه داشتی مقاومت نکردی؟

چرا بابا جوری،شده بود اشکم در اومده بود بخاطر سفت کردن میسوخت . ب همسرمم میگفتم باید امشب تموم شه وقتی یکم خون اومد بیخیال شدیم فک کردم تمومه ولی نگو تازه شروع شده بود والا بعد اون دیگه نتونستم تا ۷ ماه بعد عروسی یواش یواش خودمو آماده کردم رابطه سطحی داشتیم ک اذیت نشم تا بزور دوماهه اوکی شده البته ب پوزیشنت هم ربط داره ببین چجوری راحتی اونجوری انجام بده

سکس تراپ یا مشاوره رفنی؟

ن هیچی 🙂 الانم ترسشو دارم ولی موقع رابطه میبینم واقعاهم چیزی نیس خودمون بزرگش کردیم

شماهم سعیتو بکن عزیزم انشالا مشکلت حل بشه هم خودمون اذیت میشیم هم همسرامون 

حالا ی دختری تو آشنامون بود ۱۲ سالگی ازدواج کردسال بعدش بچه دار هم شد فکرشو بکن یعنی خوش بحالش😅

ن هیچی 🙂 الانم ترسشو دارم ولی موقع رابطه میبینم واقعاهم چیزی نیس خودمون بزرگش کردیم  شماهم سع ...

قربونت برم مرسی از کمکت

خدا هم به ما هم بچه صالح بده 😇

فکر کنم شوهرم دغدغه ش بیشتر بچه س😁🤣