2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی کاری نداریم اینکه سعی میکنیم عادل باشیم با انصاف باشیم مهربون باشیم. از نظر اخلاقی و رفتاری

میدونی خوب بودن برای همه نه. اگرم خوب باشی برای یه سری اونم زیاد نه. کلا الان باید نرمال باشی تا گیر ادما نیفتی

خوب بودن درصورتی ک ندونی با وجود تمام بدی ها خوب هستی حماقته اما اگه خوب بودن رو خودت انتخاب کنی و د ...

دقیقا اینکه میگن جواب بدی رو با خوبی بدیم با منطق من جور نیست. البته نه اینکه با بدی هم جواب دادن خوب باشه

دقیقا اینکه میگن جواب بدی رو با خوبی بدیم با منطق من جور نیست. البته نه اینکه با بدی هم جواب دادن خو ...

با منطقت جوره.منتها این کار نیاز بهیک پختگی داره ک آدم اذیت نشه واسه انجام دادنش. کاریه ک هر کسی نمیتونه انجام بده

امروز خوبان عالم نایابند وونسل شان منقرض شده است..امادراین روزگارکه همه گرگ وشغالند مهم است که انسانیت داشته باشی ووجدانت روقاضی کنی..چون اینهابرای مافقط شرودزدی وفقروفلاکت روبه ارمغان آوردند..وگرنه انسان بودن یعنی مهربانی.اخلاق نیکو ورفتارشایسته

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

امروز خوبان عالم نایابند وونسل شان منقرض شده است..امادراین روزگارکه همه گرگ وشغالند مهم است که انسان ...

درسته اما ...گرگ و شغال آدم رو میدرند و خوبی براشون مهم نیست