شوهر من تیکه کلامش قربونت برم فدات بشمه حالا این مهم نیست چیزی که اذیتم میکنه اینه که برای همه از این تیکه کلام استفاده میکنه مثلا دختر خالش یا خواهر من ..البته با مردا هم که حرف میرنه میگه ها ولی وقتی به دختر خالش و خواهر من میگه خیلی ناراحت میشم چند باو بهش گفتم نمو با هم بحثمونم شده سر این موضوع مثلا میگه این قربونت برم که به اینا میگم با اونی که به تو میگم فرق داره من ازش خواستم که بابا مگه میمیری وسط حرفات نگی قربونت برم؟حداقل بگو قربانت اینجوری خیلی رسمیتره حالا به نظرتون من دیادی حساسم؟البته الان بیشتر ناراحتیم باسه اینه که با اینکه بهش گفتم بازم از این واژه استفاده میکنه😡
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی واقعا اذیت میشم خودش ناراحتیمو میبینه شوههر من تو رابطه با زنا خیلی راحته مرد و زن براش فرق نداره اما من رو این مسائل خیلی حساسم خودمم بکشم نمیتونم به مردا بگم قربوننت برم😬
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...