2777
2789
عنوان

چله برای حاجت روایی داشتین؟

532 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی تا حالا از چله نگه داشتن حاجت روا شده؟ 

اگه آره میشه بگید چله ی چی؟ 

واگه دوست داشتید میگید حاجتتون چی بود وچی شد؟ 

(راستی من کاربر سال 95 بودم که کاربریم چند روز پیش تعلیق شد واین کاربری جدیدمه) 

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت

میشه منم لایک کنی بیام بخونم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

همه ی حاجت ها دست خداست

چهله برداشتن خوبه ولی به شرطی که از خدا غافل نشی و به دعا مشغول😊

این رو علامه طباطبایی گفتن

من قبلا خیلی توی این فاز ها بودم ولی فهمیدم باید هر حاجتی رو از خدا بخوام و خیلی درگیر اینکه چه چهله ای و دعایی خوبه نشم 

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم موقع قبولی دانشگاه یک مشکل خیلی بزرگ پیش اومد برام که باعث شد قبول شدنم 4 ماه به تعویق بیوفته اون مدت میرفتم حرم رو به روی ضریح امام رضا مینشستم انقدر گریه میکردم که دیگه اشکم خشک میشد، یک دعا هم که پیامبر قسم خورده بودن هرکی بخونه حاجتش برآورده میشه رو هم همونجا یک روز خوندم. الان دعا رو ندارم

بعد هم مشکلم به طرز خیلی خیلی خیلی غیر قابل باوری حل شد و دانشگاه پذیرش شدم

همه ی حاجت ها دست خداست چهله برداشتن خوبه ولی به شرطی که از خدا غافل نشی و به دعا مشغول😊 این رو ع ...

خب عزیزم مگه چله این نیست که نذر کنی مثلا چهل روز حدیث کسا بخونی برای حاجتی خاص که خب صد درصد اونم آدم از خدا میخواد حالا تگه معنی دیگه ای داره حقیقتش من نمیدونم

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت
خب عزیزم مگه چله این نیست که نذر کنی مثلا چهل روز حدیث کسا بخونی برای حاجتی خاص که خب صد درصد اونم آ ...

آره یک مرز ظریفی بینش هست

نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی خیلی دیدم

که یکی اصلا به خدا زیاد اهمیت نمیده همش میگه چهله برداشتم و فلان

خب اولین مرحله اینه آدم ترک گناه انجام بده تا رضای خدا رو بدست بیاره ترک گناه هم به صورت کامل ممکنه شکل نگیره اشکال نداره همین که آدم تلاش کنه گناه نکنه یعنی متطهر باشه، خدا دوستش خواهد داشت

برآورده شدن آرزوت رو باید دست خدا و اراده اش بدونی نه دست این دعا و اون دعا و این چهله و اون چهله

شاید دیده باشی که یکی میگه من یک دعا خوندم دعام برآورده شد و یکی همون رو خونده باشه و برآورده نشده باشه، چون بعضی ها با نیت خالص از خدا نمیخوان و امیدشون به دعایی که خوندنه

هر وقت خدا رو بخونیم اجابت قطعیه ولی این اجابت سه نوع داره آیت الله بهجت میگن یا دعا برآورده میشه یا بخاطر مصلحت به تعویق میوفته و یا چون به صلاح بنده نیست تبدیل به احسن میشه یعنی خدا اون رو بهت نمیده ولی یک چیز بهتر میده. 

امیدوارم خدا به دلت نگاه کنه و به چیزی که سعادتمندت میکنه برسی💕

من چله تا حالا برنداشتم

ولی ختم جوادالائمه رو امتحان کردم خیلی خوب جواب داد

دیگه یه مدت نتونستم دوباره ختم بردارم ولی گاهی اوقات صلوات هدیه می کنم به امام زمان و گاهی با همون زبون ساده و خودمونی ازشون کمک می خوام و درد و دل می کنم باهاشون

حس می کنم یه تغییراتی رو تو زندگیم حال روحیم هم بهتر شده