2777
2789

خونریزی اول رابطه به دلیل خشکی واژن و اماده نبودن بدن زنه

وگرنه اگه توی اولین رابطه(مثل خودم و همسرم)کاملا چندساعت معاشقه انجام شه و زن اول به ارگاسم برسه و بدنش دیگ منقبض نباشه و عمل دخول به ارامی انجام بشه محااااله خون بیاد چون اون قسمت کلا مویرگ برای خونریزی نداره

اما اگه رابطه وحشیانه یا بدون امادگی بدن زن اتفاق بیوفته ممکنه دیواره های واژن دچار خونریزی کم یا زیاد بشه

❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم دکتر؛ ولی شب اول هم ابدا خونی نداشتم. دیگه نمی دونم نوعش چی بوده😂😂. ولی زن داداشم خیلی خو ...

من دیدم خیلیا میگن خون نیومده ولی تو سر همه انداختن که خون میاد نمیدونم قضیه چطوریه🤔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
من نرفتم دکتر؛ ولی شب اول هم ابدا خونی نداشتم. دیگه نمی دونم نوعش چی بوده😂😂. ولی زن داداشم خیلی خو ...

من از بس از بچگی منو ترسوندن فکر کنم اگه خونم بیاد باز باورم نشه😂

من از بس از بچگی منو ترسوندن فکر کنم اگه خونم بیاد باز باورم نشه😂

خواهر دوستم پزشک متخصص زنانه

گفته انقد تنوع هایمن زیاددده و مدلای مختلف داره ک اصلا نمیشه تشخیص داد این شخصی که داری معاینه میکنی قبلا رابطه داشته یا نه

مگر اینکه خود اون شخص اعتراف کنه یا بین حرفاش بگه

پزشکی قانونی هم فقط تا ۴۸ ساعت بعداز رابطه از طریق نمونه برداری دی ان ای بیگانه روی مخاط واژن میتونن رابطه داشتن رو تشخیص بدن

بعد از اون تایم دیگ نمیتونن تشخیص بدن

ولی انقد کارشونو بلدن و سوال پیچت میکنن تا از زیر زبونت بکشن بیرون.

❣️
قبل از نامزدیم این دیالوگ کابوسم بود🥲

منم بعضی وقتا بش فک میکنم چون انگار اکثرا خون نمیاد 😂شما میرین ازمایش بوارت قبل ازدواج؟

خونریزی اول رابطه به دلیل خشکی واژن و اماده نبودن بدن زنه وگرنه اگه توی اولین رابطه(مثل خودم و همسر ...

فکر کنم برا همینه کع خیلی از دوستام گفتن که شب دوم عروسیشون خونریزی داشتن

من دیدم خیلیا میگن خون نیومده ولی تو سر همه انداختن که خون میاد نمیدونم قضیه چطوریه🤔

قبل ازدواج مامانم یه پارچه با یه زیر انداز نایلونی بهم داد گفت شب اول اینقدر خونریزی داری بزار هیچ جای کثیف نشه؛ شب اول هیچ اثری از خون نبود تا چندین بار بعدم من این پارچه و زیر اندازه رو پهن میکردم روی تخت 😂😂😂😂آخرش همسرم پارچه رو انداخت گفت بابا بسه دیگه این چیه هربار میاری😂😂😂. مامانم میگه تا یه ماه خونریزی داشته. منم هیچ وقت نشنیده بودم کسی خونریزی نداشته باشه بعدا فهمیدم نوع پرده ها فرق میکنه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
قبل ازدواج مامانم یه پارچه با یه زیر انداز نایلونی بهم داد گفت شب اول اینقدر خونریزی داری بزار هیچ ج ...

وای خدا😂😂😂😂😂