2777
2789
عنوان

دلم میخاد زود بچه دار بشم

83 بازدید | 6 پست

سلام اینجا وقتی تایپکارو میخونم یه حس بدی بهم دست میده الان ک سرچ کردم زود بچه دارشدن خوبه یانه بیشتر انرژی منفی بود تا مثبت بیشتر ازسختیا گفتن تا شیرینیاش یکسال عقد بودم وباشوهرم زندگی میکردم الانم سه ماهه از عروسیم گذشته انگار یک سال و سه ماه جلوگیری کردم شوهرمم حیلی بچه دوست داره اما توشهرغریب ازدواج کردم و تنهام وقتی میبینم همه ازسختیاش میگن میترسم کمتر کسی از شیرین بودنش میگه اهل خوشیم نیستم ک بگم خوشی کنم چندسال شوهرم همش سرکارو خودمم بیشتر خونه و بیکاربنظرتون خیلی سخته بچهدداری؟ 

نه عزیزم من وقتی زندگی بدون بچه هامو مقایسه میکنم اصلا سر خورده میشم بچه عسل زندگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

این چه حرفیه به هرحال بچه داری سختی خودشو داره ولی لذت و قشنگی خودشم داره شما که هردو دوست دارین بچه رو پس اقدام کن اول و آخرش که میخوای یه بچه بیاری هی به تاخیر بندازی چی میشه مثلا؟ چی تغییر میکنه؟

من از اول عروسیم جلوگیری نکردم تقریبا ۶ ماه طول کشید تا باردار شدم خیلی هم راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چن بار اقدام کردی برای بچه؟

من عشق سومم باردارم الان اولین بچه ام یکسال بعد دومی هم ۴ ماه بعد سومی همون ماه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
خدا حفظشون کنه♥️♥️خواهر من آی وی اف‌کرده جوابش منفی شده😔😔😔

الهی عزیزم خدا بهش فرزند سالم و صالح عطا کنه به زودی