hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 عنوان گرسنگی زیاد و مداوم در هفته های اول بارداری 32554 بازدید | 31 پست خانما خیلی تند تند گرسنم میشه بنظرتون چیکار کنم اگه گرسنمم نباشه احساس ضعف میکنم برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻 1401/08/13 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 منم همینجور بودم زیاد گرسنه میشدم زیادم خسته بودم و میخوابیدم چیزای مقوی بخور سمت چیزای الکی نرو دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
جانانم۱۴۰۲ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 42 طبیعی عزیزم منم اوایل همینطور بودم بعد از سه ماه بهتر میشی
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 منم همینجور بودم زیاد گرسنه میشدم زیادم خسته بودم و میخوابیدم چیزای مقوی بخور سمت چیز ... خیلی بده تا خرخره میخورم😐 ولی باز احساس ضعف میکنم😂تو این دوره 0یا خوبن بخورم؟ عزیزم نی نی شما دخمل یا پسمل😍 برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 طبیعی عزیزم منم اوایل همینطور بودم بعد از سه ماه بهتر میشی آخه هرچی میخورم باز... حالت تهوع اینا کی میاد سراغ آدم؟ برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 غذا بخور خب من تا پایان ۳ ماه اول اینطور بودم شدید میخورم معدم پرمیشه ولی یخورده که میگذره احساس ضعف میکنم شما زیاد چیا میخوردید؟ برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 این ضعفی که داری طبیعی هست من بیچاره بودم بس میخوردم دیگه حالم بد میشد 😂😂میوه و مغزیجات بخور خرما هم خوبه در حد کم پسره البته ماه آخرم مثل ماه اول ضعف شدید داری 😅 دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 آخه هرچی میخورم باز... حالت تهوع اینا کی میاد سراغ آدم؟ اصلا شاید تهوع نگیری تا پایان بارداری واسه همه یه جور نیست ببین مامانت چطوری بوده دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
dooa عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9106 میخورم معدم پرمیشه ولی یخورده که میگذره احساس ضعف میکنم شما زیاد چیا میخوردید؟ عزیزم طبیعی من سه ماه اول زیاد شیرینجات بستنی تخم مرغ مرتب برنج و مرغ و کباب شیر موز خرما گردو والی آخربعدش اشتهام برگشت به حالت طبیعی
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 این ضعفی که داری طبیعی هست من بیچاره بودم بس میخوردم دیگه حالم بد میشد 😂😂میوه و مغزیجات بخور ... 🤦🏻♀️😂من اولین نی نیمه اصلا شوکه میشم چون غذام خوب نبود الان عوض همشو درمیام🤦🏻♀️😐😂میخورم همه چیخدا حفظتون کنه عزیزم چندماهتونه؟ اوه یا خدا😑 برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 اصلا شاید تهوع نگیری تا پایان بارداری واسه همه یه جور نیست ببین مامانت چطوری بوده ... ان شاءالله که نمیگیرمنمیدونم اصلا😐 برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
hnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 997 عزیزم طبیعی من سه ماه اول زیاد شیرینجات بستنی تخم مرغ مرتب برنج و مرغ و کباب شیر موز خرما گردو والی ... خب خداروشکر من آخه قبل حاملگی خوش غذانبودم یه دفعه ای... 😑😂 برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 🤦🏻♀️😂 من اولین نی نیمه اصلا شوکه میشم چون غذام خوب نبود الان عوض همشو درمیام🤦🏻♀️😐😂 میخورم ... منم تجربه اولم هست دوهفته دیگه زایمان میکنم دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 ان شاءالله که نمیگیرم نمیدونم اصلا😐 من شبیه مامانم بودم اصلا ویار نداشتم خداروشکرخیلی مراقب خودت باش تغذیه ات رو رعایت کن استرس و این چیزا هم نداشته باش ان شاءالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی هم خودت هم نی نی سلامت باشین دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو