2777
2789
عنوان

آزمایش زگیل تناسلی تو بارداری

479 بازدید | 16 پست

سلام آزمایش hpv  میشه تو بارداری بدم یا نه ؟؟؟برا تشخیص نوع زگیل .

من روی قسمت خارجی دستگاه تناسلی دو تا دونه زده کنار هم مثل رنگ پوستم که قبلاً شوهرمم داشت از اینا و من نمی‌دونستم زگیل شاید باشه ،البته اونم دکتر نرفته و خودبخود خوب شده الان من که اینجوری شدم میگم نکنه زگیل باشه و منم الان باردارم چکار کنم ,الان میشه آزمایش نوع ویروس بدم ؟؟؟ماه ۷ بارداریم هستم خیلی نگرانم میترسم نوع خطرناک ویروس باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل بارداری باید میدادی الان دیگه فایدش چیه؟ داشته باشی به بچتم منتقل میشه و درمان نداره

چرا نميدونين نظر ميدين استرس ميدين به جون بقيه؟!؟

اگر داشته باشه نبايد بچه بااون ناحيه تماس داشته باشه و سزارين بايد بشه  همين

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫
قبل بارداری باید میدادی الان دیگه فایدش چیه؟ داشته باشی به بچتم منتقل میشه و درمان نداره

ببخشید شما فرق زگیل یا پاپول مرواریدی یا همون وستیبول  میدونین؟

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد🌱
چرا نميدونين نظر ميدين استرس ميدين به جون بقيه؟!؟ اگر داشته باشه نبايد بچه بااون ناحيه تماس دا ...

ببخشید شما فرق پاپول مرواریدی و زگیل میدونین؟؟؟

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد🌱
چرا نميدونين نظر ميدين استرس ميدين به جون بقيه؟!؟ اگر داشته باشه نبايد بچه بااون ناحيه تماس دا ...

شما نمی دونی من بر چه اساس نظر دادم‌ پس قضاوت نکن

من بر اساس تجربه میگم دوست صمیمیم زگیل تناسلی داره ولی فک نمیکرد چیز مهمی باشه باردار شد دخترشم از بدو تولد گرفته و گفتن باید عمل کنه و تا اخر عمر دکتر گفته شکل واژن بچه ناجور میمونه 

از بدو تولد از الت دخترش چرک و خون میاد و خیلی اذیته

انشالله استارتر این مشکل رو نداشته باشه بچشم مبتلا نشه

🟡🟠🔴

عزیزم ممنون چند روزه همش تو فکرم ،که شوهرم از کجا گرفته آخه اصلا اهل این چیزا نیس وظ استخر و باشگاه و اینا هم نمیره بیشتر از سلامتی خودم همش فکرم درگیر اینه ،

عزیزم ممنون چند روزه همش تو فکرم ،که شوهرم از کجا گرفته آخه اصلا اهل این چیزا نیس وظ استخر و باشگاه ...

الان به اين چيزا فكر نكن برو با پزشكت مشورت كن قطعا بهتر راهنماييت ميكنه عزيزم

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫