2777
2789
عنوان

۶( خانما برای سفیدی اندام خصوصی...)

1154 بازدید | 37 پست

برای سفیدی و از بین بردن تیرگی های اندام خصوصی چی استفاده کنیم بهتره؟

من برای شیو از تیغ استفاده میکنم متاسفانه تیره شده ...

راستی جای یه جوشهایی هم مونده روی قسمتی از واژ~نم

اگه واسه شوهرت میگی چه حساسی هااا

حالا دم و دستگاه خودشون خیلی سفیده🤭😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونا صورتی و قرمزه😔😂

ایییییی😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

لیزر یا پودر موبر...اگرم بخوای برا اولین بار از موبر استفاده کنی دفه های اول چون موهای زائدت ضخیمه ممکنه یجاهای خیلی ریزش تا ریشه کنده نشه دیگ هرسری باید هی از موبر استفاده کنی تا موهات نازک تر بشن و راحت ترن شیو بشن