2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم خسیسه؟!

291 بازدید | 25 پست

سلام 

من چشمام ضعیفه و قصدمه که عمل کنم دکتر گفت شیش ماه بزن تا ثابت بشه شماره چشمت ، بعد رفتیم دنبال خرید عینک دیدیم حداقل ۱۵۰۰پول عینک و عدسی میوفته ، بعد شوهرم میگه بخواهرم بگیم عینکشو بده بهت این شیش ماه بزنی!!!!! شما جز خساست برداشتتون چیه از این حرف؟! 

خب اون بدبخت پول زحمت و دستمزد خودشو داده ۲۵۰۰عینک گرفته بعدم پشیمون شده و اصلا استفاده نمیکنه ، جدا از اینکه چشمامون یکی نیست و اینا بنظرتون این حرفش چرت و پرت و از خسیس بودن نیس؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسییع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

کاری به خسیس بودنش ندارم ولی اگه اون عینک بی استفاده مونده و خواهرش بدش نمیاد میتونی موقتا شیشه‌های اونو دربیاری و فقط از فرم عینک استفاده کنی و شیشه مناسب چشم خودت بزاری واسش

کاری به خسیس بودنش ندارم ولی اگه اون عینک بی استفاده مونده و خواهرش بدش نمیاد میتونی موقتا شیشه‌های ...

واقعا بنظرتون با اینکار من خودمو در برابر خواهرشوهر کوچیک و بی ارزش نمیکنم !؟