2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم خسیسه؟!

287 بازدید | 25 پست

سلام 

من چشمام ضعیفه و قصدمه که عمل کنم دکتر گفت شیش ماه بزن تا ثابت بشه شماره چشمت ، بعد رفتیم دنبال خرید عینک دیدیم حداقل ۱۵۰۰پول عینک و عدسی میوفته ، بعد شوهرم میگه بخواهرم بگیم عینکشو بده بهت این شیش ماه بزنی!!!!! شما جز خساست برداشتتون چیه از این حرف؟! 

خب اون بدبخت پول زحمت و دستمزد خودشو داده ۲۵۰۰عینک گرفته بعدم پشیمون شده و اصلا استفاده نمیکنه ، جدا از اینکه چشمامون یکی نیست و اینا بنظرتون این حرفش چرت و پرت و از خسیس بودن نیس؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسییع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

کاری به خسیس بودنش ندارم ولی اگه اون عینک بی استفاده مونده و خواهرش بدش نمیاد میتونی موقتا شیشه‌های اونو دربیاری و فقط از فرم عینک استفاده کنی و شیشه مناسب چشم خودت بزاری واسش

کاری به خسیس بودنش ندارم ولی اگه اون عینک بی استفاده مونده و خواهرش بدش نمیاد میتونی موقتا شیشه‌های ...

واقعا بنظرتون با اینکار من خودمو در برابر خواهرشوهر کوچیک و بی ارزش نمیکنم !؟