2777
2789
عنوان

بچه ها کی بارداری ضعیف داشته

137 بازدید | 8 پست

تازه باردار شدم ۵ هفته و ۳ روزمه ۳ روز پیش رفتم سونو گفت جنینم معلوم نیست ولی ساک حاملگیم منظم و طبیعی هست . دکتر میگه بارداریم ضعیفه . بهم گفته دوهفته دیگ دوباره برم سونو ولی احتمالش کمه که جنین بشه . کسی تا حالا اینجوری شده

بنظرم خیلی زوده واسه نظر دادن عزیزم تازه هفته ۵ هستش ایشالا دو سه هفته دیگه میری صدای قلبش هم میشنوی ، ولی من داشتم بین دوستام دکتر گفته امید نبند ولی دو هفته بعد هم جنین رو دیدن هم قلبش رو شنیدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری ضعیف چیه دیگه باز!!! 

خب پنج هفته معلومه جنین دیده نمیشه. همون ساک هم خداروشکر کن تونسته ببینه. 

به نظرم همه چیز عادیه انشالله. واستا 8 هفته برو سونو. به حرفای اون دکترم هی فکر نکن بیخود استرس بگیری. 

اولین باره تو عمرم بارداری ضعیف می‌شنوم. 

خدا کنه اصن حالم خرابه از وقتی شنیدم

اصلا این دکترا همش دوست دارند استرس بدن به منم بتام ۸۰ بود خیلی راحت گفت دل نبند این عدد خیلی پایینه باور کن تو هفته ۶ صدای قلب بچمون شنیدم ولی اون چند روز اینقدر بخاطر عدد بتا غصه خوردم که نگو اصلا چه کاریه که هی بگن ضعیفه امیدوار نباش، اصلا من دوست دارم امیدوار باشم واسه خودم به اون چیکار دارم‌مگه.