2777
2789
عنوان

اقدامیا روز چندمین؟ چند روز تا شروع پریودی مونده؟علائمتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 80 پست

من یک هفته دیگه موعدمه و دیروز لکه بینی خیلی جزئی داشتم و با یه سری علائم مثل پریود  امروز لکه بینی رو ندارم اما علائم پریود رو با شدت کمتری همچنان دارم  تاپیک های قدیمی می گشتم یه سری ها گفته بودن یه هفته مونده به موعدشون بی بی چک زدن مثبت شده  نمی دونم منم امتحان کنم یا بزارم پریودم عقب بیوفته بعد تست بزنم 

عیب نداره تجربه شد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه ی ۸ ساله دارم تو حامله گی اولمم هم همین طور شدم خونریزی داشتم دو ماه ولی خداروشکر فقط هماتوم ...

دکترا اصلا اهمیت نمیدن بخدا

خودت یه ازمایش کلی بگو برات بنویسن

اختلال انعقادی یه ازمایش خیلیییی ساده و کم هزینه اس ولی اگه مشکلی داشته باشی خیلییی زاحت میشه جلوی سقط گرفت با امپول و اینا

نمیدونم چرا دکترا این ازمایش مهم رو برای بیمارا نمینویسن واقعا نمیفهمم

من یک هفته دیگه موعدمه و دیروز لکه بینی خیلی جزئی داشتم و با یه سری علائم مثل پریود  امروز لکه ...

حتمابهم اطلاع بده هر چی شد .منم بی بی نزدم. درد کمر وشکم پریودی هم دارم .نوار هم گذاشتم ولی اصلا چیزی نمیاد روش. موقعی که خودمو پاک میکنم ترشح قهوه ای روشن دارم

من ۱۰ماهه اقدامم تنبلیم دارم ماه دیگه میرم عکس رنگی میگیرم  خیلی دلم بچه میخواد ولی نمیشه😞

منم تنبلی داشتم عزیزم

تقریبا بعد ۸ ماه اقدام بدون هیچ دارو و عکس رنگی و …. باردار شدم

اصلااا نگران نباش

من پریودام هر ۵۰ روز گاهی هر ۳ ماه یبار بود

منم تنبلی داشتم عزیزم تقریبا بعد ۸ ماه اقدام بدون هیچ دارو و عکس رنگی و …. باردار شدم اصلااا نگران ...

خیلی نگرانم عزیزم همسرم آز داده عالیه شکرخدا 

من پریودام‌نامرتب و تخمک ندارم 

۳دوره محرک‌خوردم ک نشد این ماه گفتم برم عکس رنگیم بدم 😞😞

لطفا تو ب خدا نزدیکتری برام دعا کن

خیلی نگرانم عزیزم همسرم آز داده عالیه شکرخدا  من پریودام‌نامرتب و تخمک ندارم  ۳دوره محرک ...

دلیل باردار نشدنت همین استرسته و فکر کردن بیش از حد

باور کن جدی میگم

یه مدت اصلااا بهش فکر نکن رهاش کن

من تو اقدام بودم ولی نه به روز تخمک گذاری فکر میکردم که طبق اون باشه نه به اینکه چرا نمیشه زندگیمو میکردم

میدونم سخته ولی یه مدت بهش کمتر فکر کن بهت قول میدم میشه

و اینکه من یوگا میرفتم

یوگا و پیاده روی یکی از درمانای تنبلیه حتما انجامش بده

از ته دلم دعا میکنم هر چه زودتر به مراد دلت برسی💕