2777
2789

میشه توضیح بدید باید چیکار کنم 

اگه کسی اعتقاد نداره ممنون میشم چیزی نگه

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

من همیشه می رسم.حتی تپ کوچک ترین چیز ها مثلا وقتی گوشیمو روشن می کنم پخش اهنگ بصورت تصادفی رو می زنم با خودم می گم کاش فلان اهنگ پخش بشه دقیقا همون پخش میشه

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه می رسم.حتی تپ کوچک ترین چیز ها مثلا وقتی گوشیمو روشن می کنم پخش اهنگ بصورت تصادفی رو می زنم ...

خب چجوری 

من میخوام ب یکی برسم ینی برگرده و پیام بده

از شمع تراپی و فا. ل و چیزایی دیگ امتحان کردم نشد اعتقادم ضعیف شد 

الان میخوام از قانون جذب نتیجه بگیرم میشه راهنمایی کنی چیکار باید کنم 

میگن نامع ب فرشته هم نتیجه میده

خب چجوری  من میخوام ب یکی برسم ینی برگرده و پیام بده از شمع تراپی و فا. ل و چیزایی دیگ امتحان ...

پیشنهاد می کنم کتاب جادوی شکرگذاری و چهار اثر فلورانس رو بخونید.باید همیشه به خودت و خدایت ایمان داشته باشی هیچ وقت نباید از جملات منفی استفاده کنی و.... 

تو گوگل مطالب زیادی هست برای مطالعه

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
پیشنهاد می کنم کتاب جادوی شکرگذاری و چهار اثر فلورانس رو بخونید.باید همیشه به خودت و خدایت ایمان داش ...

اهاممنونم