تشک بازی .وان حمام .لازم بهداشتی کامل گرفتم .سرویس خواب و پتو و دشکچه .سبد لباسی از این تزیینیا مبل ...
دقیقا منم همینا نوشتم تو لیستم فقط تشک بازی کاربردیه؟سرویس خواب اماده خریدی یا از اینا ک میدن لحاف دوزی؟بعد لباس ببشتر چ سایزی گرفتی منم هفته دیگه میرم خرید میشه راهنمایی کنی.بعد من میخوام تخت کنار مادر ک هم ثابته هم گهواره بخرم چون هم برا بزرگ جا ندارم هم ب این عادت بدم اگه خوابید بعد خونم بزرگ شد بزرگ بخرم
اره منم حساب کردم حدود بیست میشه ولی شاید بعضی چیزا نخره یا ارزونتر بخره بین ده تا بیست میشه جمع کرد ...
حالا ما ۳۰ کنار گذاشتیم ۱۰ مادرم اینا دادن ۲۰ هم همسرم.گفتم اگه تخت و کمد همسرم بگیره با اون ۱۰ تومن میشه پس بیشتر چیزا گرف.اخه اصلا دوس نداشتم از مادرم اینا بگیرم باز دادن ب زور هی هم میگن کمه من میگم نه بسه
سایز لباس خونگی بیرونی چن گرفتی بیشتر من نمیدونم چن تا بعد باید گرف.بیشتر سرهمی و دکمه ای گرفتی یا ب ...
ببین تو سونو ک وزن بچت مشخصه دیگه؟اگه وزنش خوبه اصلا صفر نگیر من سرهمی سه تا صفر خریدم عین شلوارک بود 😤من لباس خونگیاش از یک شروع کردم کلا لباساش بیشتر سایز یک و دو برداشتم...البته قواره پارچه ها متفاوته مثلا الان ی سایز دو میپوشه ک براش کوچیکه ازونور لباس سایز یک اندازشه