2777
2789
عنوان

کیا بارداری پوچ داشتند؟؟

825 بازدید | 24 پست

خانما سقط سوممه😭😭این بارداریم پوچ بود ..کیا داشتند؟بعد چند وقت اقدام باز باردار شدید؟؟؟جلوگیری هم داشتید؟؟توروخدا اگه میتونید راهنمایی کنید ؟؟

خدایا شکرت..😍🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه بار پشت سر هم پوچ بودم هزار تا دکتر و آزمایش نفهمیدن که نفهمیدن نه نمیخواد جلوگیری کنی چون دهانه رحم باز نشده که فقط بار بعدی هم تا میتونی گرمی بخور ازقبل تا بعد اقدام تا میتونیا و بعدم اقدام میکنین قبل تخمک گذاری پر تکرار باشع بعد تاریخ تخمک گداری هم چند بار باشه

سه بار پشت سر هم پوچ بودم هزار تا دکتر و آزمایش نفهمیدن که نفهمیدن نه نمیخواد جلوگیری کنی چون دهانه ...

شما آزمایش کروموزوم دادید؟؟کاریوتایپ؟؟

خدایا شکرت..😍🤲
منو شوهرم هردومون ازدواج مجدد کردیم از همسر سابقش دوتا داره شوهرم مسنه دو دل شده برا بچه سوم

کاش یکی بیاری ..اینجوری یکم سخته...بنظرم یکی بیار 

خدایا شکرت..😍🤲
سه بار پشت سر هم پوچ بودم هزار تا دکتر و آزمایش نفهمیدن که نفهمیدن نه نمیخواد جلوگیری کنی چون دهانه ...

گلم منم سه تا سقط داشتم یک شش هفته خود به خود افتاد دومی هم هجده هفته سقط کردم میکروسفال بود سومی هم که پوچ‌شد دکترا آزمایش ژنتیک و کروموزوم کرفتند..کروموزوم سالم بود ژنتیک جوابش نیومده هنوز

خدایا شکرت..😍🤲