2777
2789
بازم بهتره که هاردش سالمه  البته خاموشش کن تا فردا شایدم هنگ کرده یه برنامه نصب کردی ویروس داش ...

هیچی نصب نکردم فقط باهاش فیلم میبینم

درمانگر ذهن و روح😌💜
ترسیدم گذاشتمش اونجا بعد برم سراغش یموقع درست شده😭😭 دارم کابلو باید چیکار کنم

كابل VGA رو بزن به لب تاپ . بعد وصلش كه به تلويزيون . رو كيبورد تصوير يه صفحه نمايش هست . اونو بايد بزني كه تصوير از روي صفحه نمايش لب تاپ بره رو صفحه نمايش تلويزيون . با كنترل تلويزيون هم كه بزني چند تا گزينه مياد . پورت هاي مختلف رو نشون ميده . مثلا پوت HDMI 1 . يا HDMI 2 . برو رو پورت VGA .  كاملا مشخصه . اگر نشون نداد همون دكمه ي روي كيبورد رو كه گفتم بزن تصوير رو نشون ميده . تو حالت عادي تا اون دكمه رو نزني نشون نميده . عكس يه لپ تاپ يا يه مستطيله . اگر نشون داد يعني مشكل از نمايشگره . شايد هم كابل فلت شل شده باشه . يه كابله كه مثل طلق ميمونه . اون شل بشه تصوير نشون نميده . احتمالش خيلي كمه كه صفحه نمايش خراب شده باشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كابل VGA رو بزن به لب تاپ . بعد وصلش كه به تلويزيون . رو كيبورد تصوير يه صفحه نمايش هست . اونو بايد ...

باید صبح اینکارو کنم الان نمیشه یکاری بگین انجام بدم خیالم راحت بشه چیزیش نسوخته بخدا داشتم باهاش فیلم میدیدم خاموشش کردم رفتم ۱۰ دقیقه دیگه یکاری داشتم روشنش کردم رو علامت ویندوز هنگ کرو بعد خاموشش کردم دوباره روشنش کردم صفحه فقط سیاه بود😭

درمانگر ذهن و روح😌💜
کجاس چجوری دربیارم🥲

باتري پشتشه ديگه . شبيه باتري هاي معمولي كه نيست . بزرگه . يه قطعه س كه خيلي راحت جدا ميشه . معمولا يه قفل داره كه اون قفل رو ميدي كنار بعد باتري رو در مياري . خيلي راحته كه . حالت كشويي باتري رو در بيار . يه تكه از بدنه ي لب تاپه كه جدا ميشه . پايين لپ تاپ رو قسمت تاچ لپ تاپ در نظر بگير . بالاش ميشه طرف صفحه نمايش . پشت لپ تاپ بالاش . باتري اونجاس . راحت جداش كن . قفلشو پيدا كن . يه دكمه يا سوئيچ فنريه . ميدي كنار باتري رو ميكشي بيرون . 

باتري پشتشه ديگه . شبيه باتري هاي معمولي كه نيست . بزرگه . يه قطعه س كه خيلي راحت جدا ميشه . معمولا ...

عزیزم روشن شد وای مرسی😭😭😭😭 ولی زده ویندوز ریکاوری

درمانگر ذهن و روح😌💜
باید صبح اینکارو کنم الان نمیشه یکاری بگین انجام بدم خیالم راحت بشه چیزیش نسوخته بخدا داشتم باهاش فی ...

هنگ كرده . هيچي نشده . بايد كلا برقش قطع بشه . از برق كه درش بياري باز هم با برق باتري روشن ميمونه . بايد باتري هم در بياري كه كلا هيچ برقي بهش نرسه . بعد روشنش كن . تا زماني كه باتري رو جدا نكني كه برقش قطع نميشه . لب تاپ من يه بار هنگ كرده بود هر كاري ميكردم خاموش نميشد . هر چي دكمه ي پاور رو نگه ميداشتم خاموش نميشد . تا جريان برق رو كامل قطع نكني از حالت هنگ در نمياد . يه بار اين كارو بكن لا اقل اگر هم ايرادي داشته باشه مطمئن بشي . لپ تاپ به اين راحتي ها كه خراب نميشه . من يه DELL قديمي دارم 15 ساله مثل تراكتور داره كار ميكنه . 

الان your computer was unable to start  باز شده

ريكاوري ميدوني كه چه جوريه ؟ يه شماره نشون ميده كه همن جوري زياد ميشه . مثل ويروس كش . فايل c تموم ميشه ميره رو فايل d . همين جوري همه رو ريكاوري ميكنه . اگر خيلي عيبش ناجور باشه همه ي فايل ها رو ريكاوري ميكنه . تموم كه بشه خودش ميزنه مثلا اينتر رو براي شروع بزن . خودش راهنمايي ميكنه . الآن نوشته ويندوز نميتونه اجرا كنه . بري تو گوگل قشنگ راهنماييت ميكنه . اولش كه ويندوز ميخواد بالا بياد اون زير منويسه مثلا f5 رو بزنيد . فوري ميزني و بقيه ي كارها رو انجام ميدي . نمايشگرت كه سالمه . مشكل خاصي فكر نميكنم باشه . براي منم قبلا اينجوري شده . منتها من خلي وارد نيستم كه دقيق راهنماييت كنم . همين جمله ي انگليسي رو تو گوگل بزن . بنويس مثلا اولش بالا مياد . فلان چيزو مينويسه . راه حل مشكلو پيدا ميكني . 

ريكاوري ميدوني كه چه جوريه ؟ يه شماره نشون ميده كه همن جوري زياد ميشه . مثل ويروس كش . فايل c تموم م ...

مرسی که بودی گفتی چیزی نسوخته وگرنه سکته میزدم الان فقط هی داره یچی پر میکنه دستش نزنم

درمانگر ذهن و روح😌💜