2777
2789
ارهههه بوی ادویه میده. دربنفش وقوطی مشکی، خوده قرصه مشکیه روش ماهو ستاره داره..  شماره و کدشو ...

همه اینارو داره ولی کدشو نزده هنوز ازاینستا سفارش داده منم وسوسه شدم ولی میترسم😑😑

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
همه اینارو داره ولی کدشو نزده هنوز ازاینستا سفارش داده منم وسوسه شدم ولی میترسم😑😑

آ آ آ😃 تقلبیه🤦‍♀️

بدون استثناء شیشه داره بهتره نخوره،، هفته پیش توی شهرمون یکیرو کشت ویکیرم فرستاد کمپ🥺

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آ آ آ😃 تقلبیه🤦‍♀️ بدون استثناء شیشه داره بهتره نخوره،، هفته پیش توی شهرمون یکیرو کشت ویکیرم فرستا ...

ای داد😱😱چون ازاینستا گرفته تقلبیه؟؟

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
نه جانم،،کدداره روش یانهههه؟  اگه نداره نخره.. منم 6ماه پیش انداختم رفت عکسشو میفرستادم

اره کد داره هم پایین درش نوشته داره هم یه چسب رودرش بود که پاکش کرد یه کد داشت 

برو بزن توی سایتش، اگه تاییدکنه، اوکیه

باشه عزیزم مرسی❤️❤️

💓💓💓

این اصله الان یا تقلبی عزیزم میشه جواب بدین 

عزیزم اصلشا نمیتونی جایی گیربیاری ب منم معرفی کنی؟ 

فک کردم پسری داشتم فحش میدادماااا😅💚

نه جانم، نیست بود که خودم میخریدم،، 5ماهه منتظرم ولی نیست،، دیگه جمعش کردن،، اونایی‌هم که هستن مطمئنم تقلبیه، 1دونه بدن برا آزمایش متوجه میشن سمی داخلش

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
سایتش بالا نمیاد،، کدسایتو برام بفرست با لپ‌تاپ برم ببینم،، شاید اشتباه میزنم 

اینم هست نه من ازش سردرمیارم نه اون مرسی دوستم

این الآن گلوریاست😳

ببین اون دایره برچسب رودرش بود