2777
2789

ی خاستگار آشنا برام اومده شغلش دولتیه هم خودش هم باباش همه چیم دارن پسره ۲۲ سالشه کلن دوتا پسرن  پسر آرومیه با ادبه

منم ۸۱ هستم خودم بعد من عاشق یکیم ک ۲۶ سالشه ی ماشین داره زمینم با داداشش شریکه ولی تو دعواها بدشت فوش بد میده ۵ ساله باهمیم حتی میگ میزنمت ولی وقتیم ارومه خیلی قربون صدقه میره تروخدا بگید من چیکار کنم خواهرم ندارم باهاش مشورت کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اشناتون ازدواج کن از دوسپسر شوهر در نمیاد عقلانی فکر کن

تروخدا من چیکار کنم بنی بعد پنج سال بگم خدافظ من ددسش دارم عاشقشم ولی خیلی بد دهنی میکنه میترسم ت زندگیم اینجور باشه

اون 26 ساله رو کلا ول کن خب؟ اگه 22 خیلی به دلت نیست عجله که نداری انشالله آدمای بهتری سر رات قرار بگیرن

بالاخره بعد از چند سال مبارزه با وسوسه تسليم شدم و عضو ني ني سايت شدم😁😁

جای تو بودم اسم دومیو نمیاوردم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

عزیزم آدم خوبه بعد ازدواج تو زرد از آب در میاد این که دیگه خودشم داره میگه میخواد چیکار کنه و اخلاقش ...

واقعا لعد اخه خاستگارم اومدن خونمون خیلی بابای اروم با شخصیت پسره هم مث باباشه ولی عشقم چی آخه😔

درمورد اینکه با خواستگارت ازدواج کنی یا نه ، توصیه ای ندارم چون خیلی چیزا در موردش باید بدونی تا تصمیم بگیری 

ولی در مورد دوست پسرت ، اگه باهاش ازدواج کنی بیچاره میشی 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
اون 26 ساله رو کلا ول کن خب؟ اگه 22 خیلی به دلت نیست عجله که نداری انشالله آدمای بهتری سر رات قرار ب ...

پسر خیلی خوبیه ۲۲ ساله شغل وضع اخلاق همه چیش ولی عشقم خوبه قربون صدقه میره وقتی ارومه اما زود عصبی میشه خیلی روم حساسه بد دهنی میکنه

واقعا لعد اخه خاستگارم اومدن خونمون خیلی بابای اروم با شخصیت پسره هم مث باباشه ولی عشقم چی آخه😔

دو روز بعد که تو زندگی رفتارشو نتونی تحمل کنی و آزارت بده عشق یادت میره عقلانی تصمیم بگیر

تروخدا من چیکار کنم بنی بعد پنج سال بگم خدافظ من ددسش دارم عاشقشم ولی خیلی بد دهنی میکنه میترسم ت زن ...

تازه ميترسي باشه؟!؟!عزيزم مشت نشونه ي خرواره

الان كه به دستت نياورده اينه بعدش مطمئن باش يكاري ميكنه روزي صدبار بگي چه غلطي كردم

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫

عشقت خیالش راحته ک تو ازدواج نمیکنی و بیخیال.انقدر قدم برداشتی براش اون چی کار کرد