2777
2789
عنوان

معیارتون برای ازدواج

221 بازدید | 22 پست

سلام‌ملکم 

دوستان معیارتون برای ازدواج چی بوده ؟ 

اگر ازدواج کردید اون چیزی که اول جذبتون کرده چی بوده ؟ هنوزم هست تو شریکتون؟ 

بنظرتون یه آدم با اخلاق و کاری ولی وضع مالی متوسط خوبه ؟ یا پول و مالیات چقدر براتون مهمه ؟ 

لطفا توضیح بدید و بگید چرا 😊

HO☺PE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل خوانواده اهل کار قد بلند وفادار 

😆

(گاهی اوقات اون آدمی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحب باغه)  ایمان داشته باش به چیدمانی که خدا برات انجام میده...من باور دارم معجزه های خدا که در فراسوی باور های من وجود دارن آماده ان برای رخ دادن، پس دل می‌سپارم به شادی های در راه مانده و روزهای خوب تر🌸🍬

به این مراحل نرسیدم تا به خودم اومدم عقد کردم الان ده ساله زندگی مشترک داریم از زندگیم راضی ام 

در کل درسته که پول تو زندگی خیلی مهمه اما اخلاق و اینکه شریک زندگیت درکت کنه و همراهیت کنه حتی اگه درآمدش متوسط باشه زندگی شیرین تر میشه

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .
به این مراحل نرسیدم تا به خودم اومدم عقد کردم الان ده ساله زندگی مشترک داریم از زندگیم راضی ام  ...

چه جالب عاشق شدید ؟😅 

خداروشکر پایدار باشید 

اره متوجهم ولی دیدید آدم همیشه تو رویا یه خونه بزرگ و رفاه و بریز و بپاش داره 

ولی خب رویاس دیگه 

داشتم جدی فکز میکردم چی و چقدر مهنه 

گفتم نظر خواهی کنم 

ممنونم ازتون

HO☺PE
خو مگه با خانوادش میخاد آدم ازدواج کنه ؟ توضیح میدید منظورتون رو لطفا 

بچه ای که تویک خانواده سالم از نظراخلاقی بزرگ شده باشه همه چیز داره یادتون باشه روابط پدرومادر اگر خوب باشه کل خانواده درآرامش بزرگ میشن وآدمهای بدرخوری بارمیان