2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم کنار بیام🤕

200 بازدید | 9 پست

وای امروز بعد مدت ها با مامانم رفتیم خرید خونه بابام سفره یهویی معلم زبان مونو دیدم خیلی به گردنم حق داره معلمی فوق العاده بود عین مادر باهاش سلام واحوال پرسی کردم گف دانشگاه میری گفتم نه پشت کنکور موندم ولی خیلی خجالت کشیدم وقتی گفتم پشت موندم نمیدونم چرا تصمیم خودم بود که پشت کنکور بمونم ولی الان یه نفر میپرسه یه حسی بدی دارم انگار قلبم میخواد میترکه 🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونستی یه رشته الکی که دوست نداری بری و دانشجو بشی ولی تو موندی پای علاقت

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
میتونستی یه رشته الکی که دوست نداری بری و دانشجو بشی ولی تو موندی پای علاقت

اره اینو میدونم ولی اصلا ترس تمام وجودمو گرفته انگار من همونی نبودم که بخاطر ۲۵ صدم خودمو به اب و اتیش میزدم خیلی میترسم

اره اینو میدونم ولی اصلا ترس تمام وجودمو گرفته انگار من همونی نبودم که بخاطر ۲۵ صدم خودمو به اب و ات ...

منمم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق