2777
2789

@یکی_یه_دونه_شم

فک‌کنم هنو ا ما نشناخته😂🤣🤝

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

گاز زیاد میگیرم

بعد چند روز جاش کبود شده نشونش میدم میگم آخ آخ آخ چی شده؟؟؟؟؟؟

میگه هیچی تو خونه موش داریم گاز میگیره😆

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حقیقتا این حرکت اصلا خوب نیست متاسفانه من خودم دست به زن دارم به شوخی البته ولی یه مشاورهه بهم گفت ازهمین مسائل کوچیک و شوخی های نابجا روتون به روی هم وامیشه قضیه جدی میشه دیگ کم کم دارم میزارمش کنار 

من واقعیم چک زدم تو گوشش🙂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
والا حقیقتا این حرکت اصلا خوب نیست متاسفانه من خودم دست به زن دارم به شوخی البته ولی یه مشاورهه بهم ...

منم سیلی زیاد میزدم به شوخی اما خب بقول تو کمش کردم اما گاز رو نمیشه کنار گذاشت😑

وای تو چقد منی من وقتی گاز میگیرم اون همینجوری میگه😂

والا به خدا

حالا تازه هم ازدواج نکردیمااااا

الان ۱۲ ساله......قبلا بازوش کبود بود همیشه 

یه بار داشته وضو میگرفته استین پیراهنش رو زیادی زده بالا

همکارش دیده بود.......بهش گفته آقای فلانی این کبودی ها نشانه ی عشقه؟؟؟؟؟؟

بعد شوهرم بیرون از خونه خیلی جدیه گفت کلی خجالت کشیدم😅😅😅😅

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
والا به خدا حالا تازه هم ازدواج نکردیمااااا الان ۱۲ ساله......قبلا بازوش کبود بود همیشه  یه ...

وای نگو گردن نامزدم کبود شده بود از دستم😂یقه اش کنار رفته بود زن داداشم با گوشی داداشم بهش پیام داده گردنتو بپوشون زشته تو جمع نشستیم اونم یجوری حاشا کرد اما اونقد ضایع معلوم بود که جای حاشا نداشت دیگه هیچی بنده خدا نامزدم از خجالت آب شده دیگه پا شد اومد رنگ به رخسارش نمونده بود🤭