2777
2789
عنوان

چطوری سور و شوقو ب زندگیم بیارم؟

129 بازدید | 18 پست

شوهرم همش سرکار، آخر شبم ک میاد خونه همکاراش بهش زنگ میزنن یا تو گوشیه همش،

منم تو خونه تنهام،بیرونم اجازه نمیده برم میگه حتما باید با کسی بری،بچه هم میگه فعلا نمیخوام 

نمیدونم چیکار کنم

راهنماییم کنید لطفا

متاهل، متعهد

لایک کنین

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه نمیزارع بیرون بری خیلی بد .راه حلی ندارع

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یواش یواش برو بیرون. مگه زندانه    

خیلی بحث میکنه بعد میره جلو خانوادمم میگه حوصله نصیحت بقیه رو ندارم، یجوریه ک انگار گناه کردم همه چی بهم میگن ک حرف گوش کن

متاهل، متعهد
هر چی ب ذهنم میرسیدو امتحان کردم

عزیزم اولش اینطوریه. من وقتی ازدواج کردم شوهرم میگفت با مامانت باید بری بیرون،اما الان بعد از یه بچه هرجا دلم بخواد میرم و هرکار بخوام میکنم شوهرم حرفی نمیزنه.این جور مردا باید  ب مرور ب زنشون اعتماد کنن تا درست بشن

خیلی بحث میکنه بعد میره جلو خانوادمم میگه حوصله نصیحت بقیه رو ندارم، یجوریه ک انگار گناه کردم همه چی ...

هرکدوم چندسالتونه؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
خیلی بحث میکنه بعد میره جلو خانوادمم میگه حوصله نصیحت بقیه رو ندارم، یجوریه ک انگار گناه کردم همه چی ...

زیر بار نرو. زیر بار یه رفتار اشتباه که بهت تحمیل میشه. بعد ینهایتا ۶ ماه الی یکسال اونم عاذت میکنه چیزی نمیگه. مثل خود تو

بحث نکن فقط خودتو پیر میکنی، خیلی چیزا با گذشت زمان و بیخیالی درست میشه