2777
2789
عنوان

بچه ها من شکموام

172 بازدید | 12 پست

همش غذاهای فست فودی دلم میخاد عاشق نوشابه ام اندامم خوبه ولی میترسم با این رفتارام هیکلم داغون بشه قبل حاملگی اینا اراده داشتم الان با بچه پرخوریه عصبی گرفتم زیاد اذیت میکنه نه میتونم رژیم بگیرم نه ورزش نه حتی دل و دماغ بیرون رفتن و پیاده روی دارم در صورتیکه زندگیه قبل بچه پرجنب و جوش و باشگاه و انگیزه بود 

یه چیزی راه حلی بگید جلوی اشتهام رو بگیره یا انگیزه ورزش داشته باشم 

اینطوری نیست که شکمو باشید چیزایی که میخورید اشتها رو تحریک میکنه کافیه برنامه غذاییتونو عوض کنید تا متوجه بشید این ربطی به شکمو بودن شما نداره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری نیست که شکمو باشید چیزایی که میخورید اشتها رو تحریک میکنه کافیه برنامه غذاییتونو عوض کنید تا ...

خب تا عصبی میشم به فکر غذاهای فست فودی میوفتم تا بیکار میشم گشنم میشه 

نمیتونم عوض کنم برناممو هر دفه میگم دفه اخره باز روز از نو روزی از نو

وایییی دقیقا مثل من پر خوری عصبی دارم نمیتونم جلو خودمو بگیرم در حد انفجاررراا

در گذشته من حتی ساندویچمو کامل نمیتونستم بخورم الان یکی کمم هست برام پیتزا هم فقط دونفره 

معده م کش اومده 

خب تا عصبی میشم به فکر غذاهای فست فودی میوفتم تا بیکار میشم گشنم میشه  نمیتونم عوض کنم برناممو ...

غذاهای فست فودی خوشمزه است. اگر میخواهید بعد از مدتی یه شکم نیارید که سالها دنبال خودتون میکشید و بسادگی آب نمیشه از الان باید با این حس مبارزه کنید.

بجاش چیزای سالم بخورید.

وقتی حس گرسنگی میکنید پاشید یه لیوان آب بخورید. بدن شما فرق بین غذا و آب رو نمیفهمه. باید عادتش بدید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
غذاهای فست فودی خوشمزه است. اگر میخواهید بعد از مدتی یه شکم نیارید که سالها دنبال خودتون میکشید و بس ...

ممنون گلم حرفات یه امشبو جلومو گرفت چیزی کوفت نکنم باز عذاب وجدان بگیرم