2777
2789
عنوان

شماره بدم بش یا ن

298 بازدید | 24 پست

سلام چطورید

با ی آقایی آشنا شدم دوبلوره منم دعوت کرده تو کار دوبله، خیلی متفاوت با من رفتار میکنه تو جمع، چند روزه چت میکنیم تو تل امروز پی داد ک شماره بده زنگ بزنم بت ولی ی چیزی میتونه تو تلم تماس بگیره چ کاریه آخه دیگه، ب نظرتون میخواد امتحان کنه؟ شماره بدم بهش یا ن؟ چیکار کنم فکر بد نکنه 🥲

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸

من باشم بهش میدم شماره رو

اخه خودم اصلا از تماس تو واتساپ و تلگرام خوشم نمیاد

🌙eccedentesiast                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم بهش میدم شماره رو اخه خودم اصلا از تماس تو واتساپ و تلگرام خوشم نمیاد

میترسم ی موقع فکر بد کنه

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸

شماره و وقتی نباید بدی که کلا پی ویتم نداره الان که پی وی تل رو داره دیگه شماره ندادن چیه

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

خدایا خواستکاراتو لاکچریه چرااااااااا اقا بین من هیچ کس و یه سن بالا بود گزینم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بگو امرتون رو بفرمایید؟

فک کنم راجع ب دوبلوری میخواد صحبت کنه اما بهونس، چی بگم بهش

من بودم به عنوان معرف و همکار یا هر چیزی که درمورد کار باشه شمارمو میدادم ولی خواست از حدش خارج شه تذکر میدادم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بگو اگه کاری داشتی تو تلگرام پیام یا زنگ بزنین  

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اسی چجوری میشه وارد کار دوبلوری شد کلاس رفتی؟

نه عزیزم کلاس نرفتم، صدای خوب داشته باشی میتونی بری تست بدی