امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
بنظرم بشین درستو بخون سرکار هم به موقعش برو منم یمدت کارمیکردم ولی خب خیلی خسته میشدم از صب تاغروب سرکار بودم به هیچ کدوم از کارام نمیرسیدم... پیشنهاد کار میخای فروشندگی منشی گری اینارو بتونی نیمه وقت بری خوبه ولی تمام وقت واقعا وقتت رو پر میکنه کلا
تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
کار : درس ۱۷ ساله : درس ۱۸ ساله : درس / کنکور موفق ۱۹ ساله : دانشگاه ۲۰ ساله : دانشگاه ۲۱ ساله: ...
خب بدم میاد تو این شرایط سخت فقط بابام خرجمو بده احساس میکنم هیچ ویژگی مثبتی ندارم