2777
2789
عنوان

تب و ویروس لعنتی جدید

243 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه لطفاً این مادر درمانده رو راهنمایی بفرمایید دختر من ۴ ساله است متاسفانه از دیروز درگیر این بیماری شده که دیشب بیقرار بود و دو بار با گریه شدید از خواب بیدار شد از امروز صبح هر ۶ ساعت بروفن دادم باتوجه به اینکه پنج شنبه است و تمامی مطب ها تعطیل می‌باشد و کلینیک ها هم بسیار شلوغ است از یک پزشک آشنا مشاوره گرفتیم فرمودند که آموکسی سیلین استفاده کنید ( دخترم به آزیترومایسین حساسیت داره) سوال من اینه کسی برا این ویروس این دارو رو استفاده کرده یا خیر اگر استفاده کرده چه مدت بعد تاثیر داشته و تب قطع شده تمام اقدامات لازم برای کاهش تب رو انجام دادم اما متاسفانه دخترم بسیار بد مریض میشه و بد غذا است

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟

همسر منم این بیمارو گرفته امروز بیمارستان بودیم خیلی تب وحشتناکی داشت یه سرم براشت نوشت یه استامینوفن که هر هشت ساعت باید بخوره و شربت دیفن هیدارمینو و یه قرص دیگه که برای بدن دردشه خیلی این بیماری سخته مراقب باشین ضمنا گفت که مایعات زیاد مصرف کنه

از گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم گرفتم تب نداشتم گلو و گوش چرکی بود وسردرد شدید 

من قرقره سرکه سیب و نمک انجام دادم توی گوشم هم گوش پاک کن آغشته به سرکه سیب گزاشتم چندثانیه آروم چرخوندم دیشب بود امروز نه گلوم چرک داشت نه گوش کامل دردش تموم شد 

دمنوش دارچین بزار دارچین قشنگ رو حرارت جوش بخوره بعد چون فشاررو پایین میاره توش عسل بریز بخور 

دمنوش آویشن آویشن برا عفونت عالیه 

هر دو بچه های من گرفتن خیلی سخت و بد بود تب بالا که به شیاف و شربت استامینوفن جواب نداد. دکتر شیاف دیکلوفناک ۵۰ تجویز کرد البته برای بچه شما نصفشو باید بذاری. شربت کوریزان سرماخوردگی و شربت پلارژین کیدز . اگه چیزی میخوره و معدش خالی نیست پروفن بده وگرنه ضرر داره. پلارژین کیدز و کوریزان سرماخوردگی رو بده

همسر منم این بیمارو گرفته امروز بیمارستان بودیم خیلی تب وحشتناکی داشت یه سرم براشت نوشت یه استامینوف ...

ممنون لطف کردین

من خودم گرفتم تب نداشتم گلو و گوش چرکی بود وسردرد شدید  من قرقره سرکه سیب و نمک انجام دادم توی ...

ممنون عزیزم

هر دو بچه های من گرفتن خیلی سخت و بد بود تب بالا که به شیاف و شربت استامینوفن جواب نداد. دکتر شیاف د ...

ممنون‌گلم آنتی بیوتیک چی داد