2821
2789

سلام دلتون شاد 🌹🌺 روزگار خوش سراسر اتفاقاتی خوب و همراه با سلامتی و خبرهای خوووش♥️🌺 

لطفا جز قرآن هایی ک می‌خونید رو اعلام کنید البته 

جز های ۱_۲_۵_۱۱_۱۸_۲۹_۳۰ برداشته شده است. 

ختم قرآن هدیه ب ۱۴ معصوم هست، آن شاالله ۱۴ معصوم واسطه خیر حاجاتتون بشن🌹♥️ 

این ختم زمان خاصی ندارد🌹🌼

عزیزم‌من پریود شدم مشکلی نداره بخونم اگه مشکل نداره منم هستم خیلی نیاز به دعا دارم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزم‌من پریود شدم مشکلی نداره بخونم اگه مشکل نداره منم هستم خیلی نیاز به دعا دارم 

بله عزیزم جز ۴ رو بخون، چون سجده واجب ندارن اصلا تو جز ۴ 

آن شاالله خدا ب دلت آرامش و عشق بده 🌺خبرهای خوش بشنوی آن شاالله 🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم جز ۴ رو بخون، چون سجده واجب ندارن اصلا تو جز ۴  آن شاالله خدا ب دلت آرامش و عشق بده ...

باشه عزیزم پس جز ۴ رو من میخونم برام دعا کنین اونی که بهم‌تهمت زده وبا زندگیم بازی کرده واقعیت بفهمه و تهمتش به خودش برگرده 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
باشه عزیزم پس جز ۴ رو من میخونم برام دعا کنین اونی که بهم‌تهمت زده وبا زندگیم بازی کرده واقعیت بفهمه ...

عزیزم آن شاالله رسوا بشه هرکس تهمت زده و دشمنی کرده 

زیارت عاشورا بخون ذکر یا ستارالعیوب بگو و از امروز ک پنجشنبه هست ذکر الحسیب بگو ب تعداد ۸۰ مرتبه جهت دفع دشمن

عزیزم آن شاالله رسوا بشه هرکس تهمت زده و دشمنی کرده  زیارت عاشورا بخون ذکر یا ستارالعیوب بگو و ...

ممنون عزیزم امیدوارم هیچوقت هیچکس این دردی که توقلبم هست تجربه نکنه