2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتبر نیستند اونا

من انجام دادم آزمایشی حقوق برام واریز کردن بعدش هم یک قرارداد یک ساله بستن امضا کردم برای شرکت پست کردم.

اگه پرداختیشون هفتگی باشه میشه اعتماد کرد ولی اگر ماهانه بود ممکنه انجام بدی و حقوق ندن

سلام عزیزم ان شاالله که اوضاع همیشه یجور نمیمونه درست میشه. من تازه کار تولید محتوا رو شروع کردم بن ...

تولید محتوا برای کجا؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
این چطوریه من خیاطی بلدم چطوری میتونم ازش درامدزای کنم

برای تولید محتوا قبلش چنتا کلیپ آموزشی میفرستن بعد بهت موضوع میدن که راجع بهش مثلا یک متن ۱۰۰۰ کلمه ای بنویسی

چی بود دقیقا واسه شما؟  شاید یکی دیگه بود واسه من

خیلی زیادن من الان دیوارو چک میکنم بالای ۳۰ ۴۰ تا آگهی تولید محتوا هست احتمالا برای شما جای دیگه ای بوده.

شرکتی که من کار میکنم شرکت وب ونتو هستش فعلا بخاطر اختلال اینترنت کار متوقف شده تا مدتی، الان دارم توی شرکت آراد برندینگ مشغول میشم طبق قوانینش بنویسی کلمه ای ۴۰ تومن پرداختشم هفتگیه

جدی؟من همیشه برام ریختن ،البته چند وقتی هست کار نکردم 

از اخرای شهریور تسویه زدم بی شعورا واریز نکردن بعد متوجه شدم برای همه نریختن حتی پشتیبانی هم دیگه نداره لااقل ادم بپرسه