2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی میتونی تو خصوصی برام بفرستی شماررو یه سوال دیگه شما الان دارید کار میکنید ؟قبلش پول میگی ...

باشه عزیزم برات میفرستم.

نه پول نمیگیرن هر کاری برای استخدام پول بخواد معلومه کلاهبرداریه

خب چه کاری هست این که فقط هرمی زیر مجموعه نیگیری بقیش جی جه کهری باید انجام داد

این برنامه خودش شرکت های کار در منزل داره که هزینه ثبت نام تو شرکت ها ۷۹ تومنه و از هر صد نفر که ثبت نام میکنن تو این برنامه حداقل پنجاه تاشون تو شرکت ها ثبت نام میکنن ولی همکاری با این برنامه رایگانه ینی اینکه شما کدتون رو بدین به بقیه که با کد شما بیان منکه تو شرکت ها عضو نیستم و فقط همکاری رو انجام میدم و در امد خوبی هم داره

چمدونم اینو باید ازون کاربر پرسید  آدمم میترسه ک عضو بشه، یموقع کلاهبرداری نباشه، همه حسابو هک ...

شما موقع ثبت نام یه ایمیل و شماره رو درست بزنید و بقیه اطلاعات فیک بزنید من خودم تاریخ تولدم رو زده بودم سال ۱۴۰۱ و اسم و اینا رو هم همینطوری ی چیزی زدم و ثبت نام کردم فقط کد معرف رو درست بزنید تا پول بیاد تو کیف پولتون

چمدونم اینو باید ازون کاربر پرسید  آدمم میترسه ک عضو بشه، یموقع کلاهبرداری نباشه، همه حسابو هک ...

اطلاعاتی مثل شماره حساب و اینا رو هم نمیخواد خودش کیف پول داره

مرسی عزیزم الان شما تو این کار مشغولی ؟

آره عزیزم من خودم تاحالا تولید محتوا انجام نداده بودم ولی چون واقعا پول نیاز داشتم و شرایط بیرون کار کردنم نداشتم دلو زدم به دریا و به یکی از آگهی های تولید محتوا پیام دادم و طبق آموزشا شروع کردم کم کم دستم راه افتاد و اولین حقوقم تو سه چهار روز ۳۸۰ تومن دراوردم و قرارداد رو برام فرستادن شانس من اینترنت قطع شد و کلا همچی خراب شد دوباره پیام دادن و گفتن قرارداد رو پست کنم و فعلا بخاطر اختلال اینترنت کار متوقف شده.

ولی تازه یه آگهی با شرایط خوب از شرکت آراد برندینگ پیدا کردم که میخوام فعلا اونجا مشغول شم درخواست دوستیمو قبول کن شماره آگهیو برات میفرستم باهاشون تماس بگیر.

تولید محتوا هم اگه تاحالا انجام ندادی یه سرچ بزنی تولید محتوای متنی قشنگ متوجه میشی

چون خودم شرایط سختی داشتم دوسدارم کسایی که واقعا به کار نیاز دارن استفاده بکنن از این فرصت ها

ممنون عزیزم ان شاالله موفقیت های خودتون🙏🏻❤

سلام عزیز شماره اونجایی که از دیوار باهاشون اشنا شدی و اگه میشه بی زحمت واسه منم بفرست خیلی به کار احتیاج دارم 

ممنونت میشم 

درخواست دوستی دادم 

قبول کردم درخواستتو مرسی عزیز دلم ان شالله ک تو کارت موفق باشی همیشه 

خانمی شما اگه پیام من و زودتر دیدی

بی زحمت شماره ای که دوستمون واست فرستاده رو به منم بده خیلی به کار احتیاج دارم 

درخواست دوستی دادم