2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اخرای شهریور تسویه زدم بی شعورا واریز نکردن بعد متوجه شدم برای همه نریختن حتی پشتیبانی هم دیگه ند ...

چ بد ،قبلنا پشتیبان سریع جواب میداد ،تلگرام پیام بده اگه میشه 

آگهی دورکاری توی دیوار زیاد هست از کلمه ای ۲۵تومن تا ۴۰ تومن

کارش چجوریه؟ 

که کلمه ای میدن

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

خیلی جاها میگن اول ۲۰ واریز کنید بعد بهتون کار میدیم 

همون کارها هست 

پول میگیرن برای ثبت نام؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
چی هس؟

برنامه کارنت رواز بازار نصب کن بعد بزن رو ادمک بعد ثبت نام و کد معرف رو ۴۲۵۹۴۶۸ بزن و بعد ۵۵ تومن میاد به حسابت و ۱۰ تومن هم بحساب من میاد چون با کد من اومدی و حالا وقتی عضو شدی یه کد مخصوص خودت داری که تو کدت رو به بقیه میدی و دیگران که با کد تو ثبت نام کنن ۱۰ تومن به حساب تو میاد و ۵۵ تومن به حساب اونا و میتونی مامان بابا و خواهر برادراتو هم عضو کنی و به ازای هر نفر ۱۰ تومن بگیری 

به نظر من نصب کن پشیمون نمیشی

ب ازای هر نفر ۱۰ تومن  اینجوری ک باید کل شهرو ورود بدم تا پولی دربیاد

کل شهر 😐دیگ به ازای هر نفر که بیشتر از ۱۰ هزار تومن نمی دن که شما ۱۰۰ نفر رو عضو کنی میشه یک میلیون تومن این عکسو ببین کسایی که با کد من ثبت نام کردن ۱۰ تومن پاداش به من داره

برنامه کارنت رواز بازار نصب کن بعد بزن رو ادمک بعد ثبت نام و کد معرف رو ۴۲۵۹۴۶۸ بزن و بعد ۵۵ تومن می ...

خب چه کاری هست این که فقط هرمی زیر مجموعه نیگیری بقیش جی جه کهری باید انجام داد

کل شهر 😐دیگ به ازای هر نفر که بیشتر از ۱۰ هزار تومن نمی دن که شما ۱۰۰ نفر رو عضو کنی میشه یک میلیون ...

خب لیتکه کار نیست فقط زیر مجموعه گیریه خب عملااا چه فایده برا اون شرکت داره؟؟؟