2777
2789
عنوان

خانومایی که کربلا رفتین بیاین

33581 بازدید | 48 پست

سوغاتی کربلا چیاخوبه،ازاینجا بخریم بهتره یا کربلا ونجف؟اینجا ارزون تره یاکربلا؟مثلا چادر وظروف سیلور کربلاارزون تره؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

همش آشغاله 

از ایران بخر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من هیچییییی نگرفتم فقط رفتم زیارتو برگشتم

اخه نمیشه نگیرم بقیه رفتن سوغاتی خریدن باید عوضشو پس بدیم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

شال کویتی خیییلی ارزون تره ....یه سری کفش ها برند ها ارزون تر در میان تا اینجا...

ولی واسه خودت خرید کن...واسه بقیه نهایت مهر و جا نماز و اینا یه تبرکی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

پارچه هاش سالی ک من رفتم ارزون بود مادرشوهرمم  ظرف گرفته بود قیمتاش بد نبود دوسال پیش

شنیدم اونجام گرون شده حالا در چد حد نمیدونم

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
شال کویتی خیییلی ارزون تره ....یه سری کفش ها برند ها ارزون تر در میان تا اینجا... ولی واسه خودت خری ...

شال کویتی چنده؟منم شنیدم شال کویتی خوبه

قیمتای اونجا هم خوب بود.اما خوب از زیارت میفتی.

خیلی خیلی خیلی التماس دعا.

اگه یادت موند زیر قبه امام حسین(ع)واسه امضام دعا کن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من رفتم هیچی نیاوردم فقط ۱۰تا تسبیح و مهر اوردم همین.انقدر زمان اونجا کمه اصلا فکر ادم به خرید نمیرس ...

آره واقعا حیفه زیارتو ول کنی بری خرید اما مجبورم