2777
2789

سلام دوستای گلم هفته پیش ازمایش قندمو بردم برای دکترم گفت بخاطر قندت باید اکو قلب جنین بدی بعد سونو انومالیت خیلی نگرانم قند ناشتام اینسری ۱۰۲بود.از اول بارداری قند داشتم  خیلی بخاطر اکو قلبش میترسم کسی بوده قند بارداری داشته باشه و اکو قلب جنین داده باشه و قلب کوچولوش سالم باشه لطفا تجربه هاتونو بگید برام من بارداری اولمه و بی تجربم بخدا.برای سونو انومالیم استرس دارم بدجور سه شنبه نوبت سونو انومالی دارم چکار کنم خیلی میترسم ک نکنه خدایی نکرده زبونم لال مشکلی داشته باشه فسقلیم همش میشینم تو اینترنت میچرخم و تو نی نی سایت میچرخم و تاپیک سونو انومالی مامانارو میخونم اونام یسری هاش مشکل دار بودن من بدتر میترسمممم چکار کنم تو رو خدا دعا کنید فسقلیم صحیح و سالم باشه همه چیزش و صحیح سالم بغلش کنم اگه میشه برای سلامتی فسقلیم صلوات بفرستین خیلی نگرانم خیلی دعا کنید همه چیز بچم خوب باشه و صحیح و سالم باشه.تجربه هاتونم بهم بگید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،انشالله که هیچی نیس،من تو بارداریم انسولین میزدم و اکوی قلب جنین هم دادم و خداروشکر هیچ مشکلی نبود.شما تو سونو اولتون یا تو سلامت جنین اول بهتون گفتن همه چیز خوبه؟اگه اون موقع همه چیز خوب بوده باشه هیچ چی نیس فقط برا اطمینان بیشتر اکو قلب جنین میفرستن

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

حذف کردم رژیم سفت و سخت گرفتم کلا برای سلامت تو دلیم دعا کنید

منم تو سونو ان تی و چکاپ کامل ۹۵ بود قندم دکنرفت حذف کن منم ۲۵ ام انومالی دارم نگران نباش گلم براب خودت و نی نی دعا میکنم 

سلام،انشالله که هیچی نیس،من تو بارداریم انسولین میزدم و اکوی قلب جنین هم دادم و خداروشکر هیچ مشکلی ن ...

انشالله با دعا شما عزیزان .خداروشکر عزیرم ک از شما مشکلی نداشته .واله دکترم گفت همه چیز خوبه هم ازمایش غربالگریم خوب بود هم ان تی سونوم خوب بود دعا کنید حسابی تو دلیمو صحیح سالم باشه

منم تو سونو ان تی و چکاپ کامل ۹۵ بود قندم دکنرفت حذف کن منم ۲۵ ام انومالی دارم نگران نباش گلم براب خ ...

الهی فسقلی شما هم صحیح و سالم باشه و صحیح و سالم بغلش کنی .ممنونم عزیزم از دعات .انشالله با دعای شما عزیزان

انشالله با دعا شما عزیزان .خداروشکر عزیرم ک از شما مشکلی نداشته .واله دکترم گفت همه چیز خوبه هم ازما ...

خیالت راحت باشه من برا هر دو تا دخترام اکوی قلب جنین انجام دادم.اصلا هیچ استرسی هم ن اشته باش 

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍