2777
2789

سلام. متخصص به خاطر وزن کم دخترم شیرخشک پدیاشور براش نوشت هیچ جا پیدا نکردم یه داروخونه هم گفت فکرکنم شرکتش دیگه تولید نمیکنه. کسی تازگیا برای بچش نگرفته؟ شهرای شماهم کمیاب شده این شیرخشک؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم نان میخوره به زور پیدا میکنم ولی پدیاشور دکترش گفت برای وزن گیری بهش بده که اصلا پیدا نکردم ...

همون نان برا وزن گیری عالیه  برا بچم میدادم تپل شد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
همون نان برا وزن گیری عالیه  برا بچم میدادم تپل شد

دختر من وزن گیریش کنده با نان هم همونطور کند. البته دیگه هجده ماهشه و غذا هم میدم ولی وزنش کمه دکتر گفت پدیاشور خوبه که هرکار میکنم پیدا نمیکنم😕

دختر من وزن گیریش کنده با نان هم همونطور کند. البته دیگه هجده ماهشه و غذا هم میدم ولی وزنش کمه دکتر ...

بزرگه دیگ‌شیر خشک نده من بچم الان ۱۰ ماهشه فقط-سینم وهی غذا براش میپزم‌

بزرگه دیگ‌شیر خشک نده من بچم الان ۱۰ ماهشه فقط-سینم وهی غذا براش میپزم‌

دختر من شیرخشکی بود سه ماهگی شیرم خشک شد. آخه وزنش کمه خیلی هم بهش میرسم ولی وزن گیریش کنده. شما به بچتون چه غذایی میدین که برای وزن خوب باشه؟

دختر من شیرخشکی بود سه ماهگی شیرم خشک شد. آخه وزنش کمه خیلی هم بهش میرسم ولی وزن گیریش کنده. شما به ...

من  پای گوسفند میدم بش کته وکشمش ومرغ  سوپ گوشت  مرغ و سیب زمینی  عدسی همه چی براش میپزم همه چی ولی  این دو هفته کم اشتها شده   دهنش  برفک زده بمیرم براش فقط-سینم وماست و شیر برنج میدمش