2777
2789
عالی،من خودم مشاورشون هستم

جان من ؟ 

کلاه برداری نمیکنن پس ؟ 😄 آخه دیدین اکثر این قبیل کارها  تهش کلاه برداریه 

شما چندوقته تو این کارین ؟ 

درآمدش تقریلا چقدره ؟ 

چقدر زمان میزارین ؟ 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تازه وارد شدم ودر آمدش بستگی به خودت داره ،ولی من خودم از مشتریان خرید دمنوش هاش بودم و به جرات میگم که بهترین دمنوش ها رو برای سلامتی داره ،من که خودم از استفاده ازشون خیلی نتیجه گرفتم

والا من تازه وارد شدم ودر آمدش بستگی به خودت داره ،ولی من خودم از مشتریان خرید دمنوش هاش بودم و به ج ...

که اینطور 

پس شما هم هنوز درآمدی ازشون کسب نکردین ؟

نه هنوز زمان میبره و بستگی به خودت داره که چقد فروش داشته باشی

پس یعنی هرچقدر که بفروشی یه درصدی شو میگیری درسته ؟ 

و کلاه برداری هم تو کارشون نیست ؟

والا من تازه وارد شدم ودر آمدش بستگی به خودت داره ،ولی من خودم از مشتریان خرید دمنوش هاش بودم و به ج ...

چجوریه چون منم می‌خوام واردش بشم میشه توضیح بدید که چطوریه باید اولش پول پرداخت کنم؟در آمدت چقدره و سودت چقدره

چجوری اعتماد کردین با اینقدر نظرات بد واقعاً تقلبی نیس؟

منم با افتخار یکی از اعضای خانواده بزرگ استیلا و پارس نیوشا نیک هستم و خیلی وقت نیست کارم رو شروع کردم و واقعا حس و حالم از شروع این کار عالیه😍😍🧡🧡