2777
2789
نه سن بالا نمیخوره33سالشه ولی چهرش پختس اخلاق و شوخیاش به همسنای خودم که 20سالمه میخوره

اون سنش خوبه اما شما ب پختگی رسیدی؟؟ میتونی از مس زندگی بر بیای؟؟ ی دوره آشنایی و شناخت داشته باشین مهم تفاهمه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

نه سن بالا نمیخوره33سالشه ولی چهرش پختس اخلاق و شوخیاش به همسنای خودم که 20سالمه میخوره

به نظر منم مشکلی نیست من شنیدم اگر سن مرد را تقسیم به دو کنیم و با ۷ جمع کنیم سن مناسب دختر به دست میاد یعنی دختر مناسب این آقا حدود ۲۳ ساله باید باشه که اختلاف زیادی هم با سن شما نداره اگر کار و شغل دارد و خانواده خوبی هم دارد و از نظر فرهنگ با هم متناسب هستید انشاالله خوشبخت میشید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم مشکلی نیست من شنیدم اگر سن مرد را تقسیم به دو کنیم و با ۷ جمع کنیم سن مناسب دختر به دست م ...

میدونی چرا.؟چون مردا عقلشون همیشه کمتره🥴🥴🥴😂😂😂😂😂😂

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐

ما ۱۱ سال تفاوت سنی داریم...

زمانی ک ازدواج کردم ۱۸ سالم و بود و خیلییییی بچه بودم و اون یه مرد پخته رفته رفته از من یه خانوم ساخت و البته چون سنش زیاد بود رفتار سلطه گرانه هم داشت ک خب این مشکلات زیادی ب بار اوورد با هم خیلی تفاوت نظر داشتیم اما در قبال بچگیایم خیلی وقتا سکوت کرد اما الان خداروشکر شرایط خیلییییییی بهتر شده و قلق همدیگ قشنگ اومده دستمون

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
به نظر منم مشکلی نیست من شنیدم اگر سن مرد را تقسیم به دو کنیم و با ۷ جمع کنیم سن مناسب دختر به دست م ...

شغل و خانواده خیلی خوبی داره من احساس میکنم بهم میاییم دوسشم دارم

ممنونم 

ما ۱۱ سال تفاوت سنی داریم... زمانی ک ازدواج کردم ۱۸ سالم و بود و خیلییییی بچه بودم و اون یه مرد پخت ...

نه رفتارش مثل منه اصلا نمیخوره بالای 30باشه از رفتارش احساس میکنی یه پسر 20و چندساله باشه ولی فهمش خیلی بالاست وکیله

نه رفتارش مثل منه اصلا نمیخوره بالای 30باشه از رفتارش احساس میکنی یه پسر 20و چندساله باشه ولی فهمش خ ...

ببین یسری چیزا تو مرد سن بالا توی زندگی مشترک احساس میشه و الان واقعا نمیتونی بفهمیشون اما خب ب نظر من اگر بتونی با اون مشکلات بسازی و زمان بدی زندگی خوبی میتونی با یه مرد سن بالاتر از خودت داشته باشی ازطرفیم زن بخاطر زایمان و بچه داری و اینا زود شکسته میشه اینه ک خیلی با مردای اینجوری تو شکسته ب نظر نمیرسی تاره همین ک جوون تر ب نظر میرسی جذابه برات

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
چرا از چه نظر؟ 

خب ببین به نظرم اختلاف باید ۶سال باشه  الان من انرژیم زیاده دوس دارم برم کوه پارک پیاده روی تفریح آهنگای شاد گوش بدم و اون انرژی نداره زود خسته میشه در عین حالم سن و سال منو درک نمیکنه یا من مجبور میشم کوتاه بیام خاسته هامو بزارم زیر پام تا اون خسته نشه کم کم آدم میبینه جوونی نکرده و افسرده شده