2777
2789

عزیزم حالا نمیدونم  اولین باره یا تکرار شده برات،چطوری سقط کردی ولی میتونستی بلافاصله بعد از سقطش از دکتر بخوای آزمایش ژنتیک بنویسه، از جنین نمونه برداری میشد علت نبود کلیه تو‌جنین معلوم میشد ،گاهی ژنتیکیه مث یه جهش،‌گاهی هم اتفاقی ،خودت و همسرت هم میتونین ازمایش ژنتیک بدید

عزیزم حالا نمیدونم  اولین باره یا تکرار شده برات،چطوری سقط کردی ولی میتونستی بلافاصله بعد از سق ...

طبیعی زایمان کردم با نامه پزشک قانونی، کسی بهمون نگف از جنین نمونه برداری کنن، فقط گفتن ی آزمایش ژنتیک بدین، بچه اولم هم سالم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی زایمان کردم با نامه پزشک قانونی، کسی بهمون نگف از جنین نمونه برداری کنن، فقط گفتن ی آزمایش ژنت ...

اهان، به هرحال از پیشرفت علم تو این زمینه باید شکرگزار بود، برات شاید پذیرفتنش یه مدت سخت باشه، ولی امیدوارم دیگه از این اتفاقا نیوفته برات و خدا یه بچه سالم بهت هدیه بده