2777
2789
جانم بپرس

عزیزم من ی دختر دارم الانم باردارم این یکیم دختره شوهرم میگه این دو سالش شد بریم ای وی اف برا پسردارشدن.خواستم بپرسم این پروسه ای وی اف چقدر طول میکشه اخه منم از شهرستانم باید برم ی شهر دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ای وی اف چقدر استراحت مطلق باید باشیم؟بعد تا ۹ماه همش باید امپول بزنیم ینی؟

استراحت فقط ۳روزه اول بعد زندگی روزمره ولی خم راست نشو کاره سنگین نکن چیزه سنگینم بلند نکن.آمپولم واسه من گفت اگه مثبت شه تا ۳ماه.من روزی دوتا عضلانی یکی زیر جلدی تو بازو

استراحت فقط ۳روزه اول بعد زندگی روزمره ولی خم راست نشو کاره سنگین نکن چیزه سنگینم بلند نکن.آمپولم وا ...

اهان ممنونم عزیزم.اره ما باید ۲یا ۳سال دیگه انجام بدیم ک فک کنم اونموقع خیلی زیادتر بشه هزینش.شوهرم میگه کاش برا این میرفتیم ای وی اف .من خودم خیلی دوس دارم دختر اما همسرم میگه ی پسرم بیاریم حاضره بره وام بگیره و اینکارو بکنه

اهان ممنونم عزیزم.اره ما باید ۲یا ۳سال دیگه انجام بدیم ک فک کنم اونموقع خیلی زیادتر بشه هزینش.شوهرم ...

بچه سالم باشه کاش من ۴تا دختر داشتم بخدا اینقدر دوندگی و آمپول نمیزدم بازم راضیم به رضای خدا امید دارم مثبت شه.ایشالله شماهم صاحب یه گل پسر بشید😍

بچه سالم باشه کاش من ۴تا دختر داشتم بخدا اینقدر دوندگی و آمپول نمیزدم بازم راضیم به رضای خدا امید دا ...

ممنون عزیزم شمام ان شا الله بار اول انتقالتون بگیره و باردار بشید از ته قلب براتون دعا میکنم