2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا حق شناس

388 بازدید | 35 پست

کسی نایب مطمین می شناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من خودم مذهبی هستم ولی در مورد نایب نشنیدم، البته درباره چاه حق شناس مطالعه کردم ولی نایب نمی ...

اره سخته ولی هستن کسایی که پول می گیرن و با رعایت تمام شرایط انجام میدن بهشون میگن نائب

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

من این چله رو برای مادرم که سرطان سینه داشت گفتم یه خانوم انجام دادن وخداروشکر نتیجه گرفتیم و خداوامام حسین نظرکرد به مادرم همیشه دست بوس اون خانومم چون خودم واقعا نمبتونستم تااون حدمراقبه کنم ایشون رو من فقط میشناسم اگه بخواین میتونم بهتون معرفیش کنم ایشالا قسمت بشه به حاجتت برسی 

من این چله رو برای مادرم که سرطان سینه داشت گفتم یه خانوم انجام دادن وخداروشکر نتیجه گرفتیم و خداوام ...

خدا وشکر عزیرم میشه برام معرفیش کنی چند گرفت در خواست دوستی میدم 

اره سخته ولی هستن کسایی که پول می گیرن و با رعایت تمام شرایط انجام میدن بهشون میگن نائب

سلام عزيزم ببخشيد بي ربطه اما تو يكي از تاپيكاي يال ٩٧گفتي بچت رفلاكس داشت تا ١٧ماهگي چيكار كردي خوب شد؟لطفا جواب بده

سلام توی یه تاپیک گفته بودین یه نماز خوندین خیلی تاثیر داشته 

و دعای محبت لطفا اگه میشه بگید چیا بودن؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1562058/ختم-بسمه-الله-کسی-حاجت-گرفته 

اینم لینک تاپیکه

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
سلام توی یه تاپیک گفته بودین یه نماز خوندین خیلی تاثیر داشته  و دعای محبت لطفا اگه میشه بگید چ ...

عه اتفاقا منم برا همین اومدم

استارتر اونجا جواب هیشکسو ندادی 

لطفا اینجا پیاممونو جواب بده حداقل بگو دعارو نمیدی ما چشم ب راه نمونیم

سلام توی یه تاپیک گفته بودین یه نماز خوندین خیلی تاثیر داشته  و دعای محبت لطفا اگه میشه بگید چ ...

سلام متاسفانه  دعارو تو اسباب کشی گم کردم هرچی گشتم نبود  نماز هم جعفر طیار بود

عه اتفاقا منم برا همین اومدم استارتر اونجا جواب هیشکسو ندادی  لطفا اینجا پیاممونو جواب بده حد ...

دعازو تو اسباب کشی گم کردم نماز جعفر طیار هم خیلی حاجت داد برام

سلام متاسفانه  دعارو تو اسباب کشی گم کردم هرچی گشتم نبود  نماز هم جعفر طیار بود

عزیزم نماز جعفر طیار رو تا چه مدت و چقد خوندی؟

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤