2777
2789
عنوان

سريال تركي خواهران و برادران

2105 بازدید | 45 پست

دلم ميخواد برم هاريكا و بركو رو انقدر بزنم دلم خنك شه چقدر نفرت انگيزن

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم خوب میشن فیلم عوض میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
برکو خوب میشه اما هاریکا فک نکنم

چرا اونم خوب میشه تهش،البته اینکه فقیر و...میشن و عمر هواشو داره تو مدرسه چون خاهرشه باهم خوب میشن،برک هم عاشق دخترعموی اسیه میشه و خوش اخلاق

خدایا شکرت🙂❤

وای ارهههههه هاریکا همسن مادربزرگ منه بعد گذاشتنش نقش بچه محصل برک وااااای دیدی فک نداره کلا صورتش نصفست با اون موهای زنگ زدش هاریکا قشنگ معلومه حسوده خاک برسره من از قدیر هم بدم میاد از اون دوست هاریکا ک لب بالاییش یجوری ام متنفرم

سریال باحالیه خیلی

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
امشب دگ تکرارشو‌ نمیده؟ من ندیدم امروز☹️

الان داره میده .هر چهار ساعت تکرارش هست دیگ جم سری .ساعت دو هم جم سری اچ دی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

از قدیر متنفرم😅

چون همش عاشق بدبختیه😂

اصلا لیاقت زندگی خوب نداره☹️

از هاریکا و برک هم همینطور

چون خیییلی چندشن😮‍💨😮‍💨😮‍💨

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔