2777
2789
عنوان

تنگی نفس دربارداری

1409 بازدید | 14 پست

خانمهای باردار،کسی بیداره؟هفته سی ام هستم وده روزی میشه با تنگی نفس از خواب میپرم،داروی ضد اسید معده مصرف میکنم اکوی قلبم سالم بوده دیگه کلافه شدم خواب ندارم،کسی هست بتونه کمک کنه

🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول داشتم الان ۲ماهه شدیددد شده

سرشب باشوهرم دعوام شد سرهمین قضیه....بیچاره کسایی ک تنگی نفس دارن همیشگیه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

ب من گف برو برا قلب نرفتم.

هی یادم رفت

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
زیر سرت بلند باشه  ب پهلو خواب

هی باید ب پهلو خوابید☺️وگرنه پشت ک نمیشه 

شما تااخر بارداری داشتید تنگی نفس رو یا قطع شد؟خیلی عذاب آوره

ماه های اخر همینه چون جنین بزرگ شده فضای شکم کم شده به معده فشارمیاد من یک ماه اخر همین وضع رو داشتم تا هفته 37 زایمان کردم میگذره عزیزم منم اونقدر ورم کرده بودم نفسم تنگ بود تکرر ادرار داشتم اصلا یه وضعی تا صب بیدار بودم ولی میگذره وقتی نوزاد بیاد میفهمی تازه بارداری چقد خوب بود بچه داری سخته😅

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️