سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
راستی من از یه دکتر شنیدم واکسنو باید تو یخ حمل کرد وگرنه تاثیرش از بین میره و حتی مضر میشه
حتی یکی میگفت هرسال زده برا بچهاش ولی بدتر شدن
چون اکثرا نمیدونن و همینجوری میگیرن دستسون میبرن
دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین....
مرکز پیشگیری و درمان بیماری ها، واکسن آنفولانزا را از شش ماهگی توصیه می کند. کودکان زیر سه سال باید این واکسن را در دو دوز 25/ به فاصله 45 روز تزریق کنند.. هر دوز مصرفی برای این کودکان، نصف دوز بزرگسالان است. واکسن آنفولانزا برای کودکان زیر سه سال به صورت عضلانی یا زیر جلدی عمیق تزریق می شود.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
مرکز پیشگیری و درمان بیماری ها، واکسن آنفولانزا را از شش ماهگی توصیه می کند. کودکان زیر سه سال باید ...
یعنی نصف دوز ولی باید ۲۵ روز بعد تکرار بشه