2777
2789

سالنا شنیون کار میخوان یا مثل ناخنکا اشباع شده؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عزیزم ،من میکاپ کارم ،شنیون هزینه متریالش خیلی کمتره 

اما خب یکم سخت ترم هست باید با قدرت بری جلو🥰

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خوبه عزیزم ،من میکاپ کارم ،شنیون هزینه متریالش خیلی کمتره  اما خب یکم سخت ترم هست باید با قدرت ...

عزیزم از چه نظر سخته؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مشه بدونم کدوم شهر هستین و چند ساله میکاپ کارین ؟؟

مشهدم نزدیک یکساله

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
والا خبر ندارم فقط فعلا کلاساشو ثبت نام کردم از یک شنبه باید برم 

منم چندوقته تو فکرشم،تو همین سایت سرچ کن یه چیزایی دستگیرت میشه

عزیزم از چه نظر سخته؟

ببین کلا میکاپ راحت تره نسبت به شنیون ،برای شنیون باید خیلی خلاق باشی شایدم واسه من سخته چون علاقه ندارم ،

اما خب از نظر هزینه متریال خیلی خوبه پولی که درمیاری بیشترش سوده

ببین کلا میکاپ راحت تره نسبت به شنیون ،برای شنیون باید خیلی خلاق باشی شایدم واسه من سخته چون علاقه ن ...

اخه میترسم با یه کلاس میکاپ حرفه ای نشم و پولم بیهوده بره ☹️😢

ببین کلا میکاپ راحت تره نسبت به شنیون ،برای شنیون باید خیلی خلاق باشی شایدم واسه من سخته چون علاقه ن ...

من قبلا تو سالن خواهرم شنیونهای ساده رو انجام میدادم،الان تو یه شهر دیگم،از یکی شنیدم ابزار از سالنه فقط کار از شنیون کاره،بنظرتون درسته؟اطلاع دارین چنددرصده؟