2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 171 پست
بین بحثاتون ک یکی میگه ارزوهای اسی نرماله تو اروپا تو ایران نیست یکی میگه نه کلا نرمال نیست باید بگم ...

منظورش این بوده که برای خانم هایی که سرپرست هستند شغل مناسب ایجاد کرده...ایشون وظیفه رویاهای خودش رو داشت دیگه نه که خوشبخت جلوه دادن دیگرون

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی تویییی خداسرشاهده به فکرت بودم اصلا شمارت پاک شده بود کجاییییییییییی توووووووو دخمل خوجمل ع ...

وای اره منم چقدر خوشحال شدم خوشحال بودم چند برابر شد خواهری 

هوم منم صدبار گرفتمت مهی دیدم ج ندادی خیلی نگرانت شدم خوبییی تو واتت نمیاد؟؟؟ اخ دلم تنگ شده بود برااات خیلی خیلی خیلی میدونم حالا قسم نخور خواهری دانشگاه چطوره؟ اقا محمد چطورن؟ 🙂♥

نه دیگه این یعنی ناجی اوناس دقت کن نکته بین نی نی سایت

اره از نظر مالی حمایتشون کنه ولی  از لحاظ غیر مالی اونام خوشبخت باشن دیگه طعم عشقو بچشن 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
منظورش این بوده که برای خانم هایی که سرپرست هستند شغل مناسب ایجاد کرده...ایشون وظیفه رویاهای خودش رو ...

حالا ی شب تو رویاهامون هیچ خانومی زندگیش بهم نخوره و مطلقه نباشه ☹نمیشه یعنی؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
برای یا مشت بچه آره

عزیزم شما جای من بودی

زندگی منو دیدی

سختیای منو کشیدی

من بچه نیستم قطعا تمام تلاشنم واسه آینده ام میکنم

این زندگی حق خیلیاست

خیلی چیزا خیلی از سختیا با این زندگی رویایی ام جبران نمیشن

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

وای اره منم چقدر خوشحال شدم خوشحال بودم چند برابر شد خواهری  هوم منم صدبار گرفتمت مهی دیدم ج ن ...

دانشگاه خوبه 

محمدم … دیگه نیستش 🙂

حالمم خوب نیست 

انقد غصه میخورمممم معدم ترکیده 

هزار بلا دیگه بخاطر این استرس گرفتم 

واتساپپ بزور بالا میاد تو چی 

چخبرا زبی خوبه 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
حالا ی شب تو رویاهامون هیچ خانومی زندگیش بهم نخوره و مطلقه نباشه ☹نمیشه یعنی؟

عزیزم خیلی مطلقه ها از خیلی همسر دارها خوشبخت ترن..دارم کسی رو اطرافم که بعد از طلاق از زندگی نکبت بارش دوباره متولد سختی کشید کار کرد ولی به قول خودش یه لقنه نون راحت خورد ته با استرس..الهی هیچکی تو دلش غم نباشه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤

استارتر عزیز 

با ۵۹سال سن ماشالا همچنان شوخ و اکتیو هستید 

👏🏻👏🏻

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم شما جای من بودی زندگی منو دیدی سختیای منو کشیدی من بچه نیستم قطعا تمام تلاشنم واسه آینده ام ...

بچه گانه اینه که داشته هامون تحصیلاتمون استعدادمون شعورمون فدای دوتا مزون و پورشه خیابونی شده در صورتی که کسی که انقد این چیزا مهم باشه براش از راهای فروش خودش بهش میرسه هیچ کس تو این دنیا بدون درد نیست ولی درست زندگی کردن مرده همش شده پول

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

نه دیگه این یعنی ناجی اوناس دقت کن نکته بین نی نی سایت

منو میگید ناجی اون خانومای مطلقه ام؟

اگه اشتباه متوجه شدم ببخشید

اگر نه  این یه چیز طبیعیه دنیا بد ن طلاق نمیشه 

من ناجی نیستم

دارن برام کار میکنن مزد زحمت شونو میگیرن

بده به فکر هم جنسامم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.