2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 171 پست
پویان چی شدع؟

چیزی نشده فقط چون این خانم گفتن آرزوهای استارتر خیلی معمولیه گفتم پویان چون تو انگلیس این امکانات رو داره بین مردم انگلیس به عنوان یه فرد ثروتمند شناخته میشه

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو عشقا جونم براتون بگه که 

من الان هاواییم، اینجا الان یازده صبحه دارم میرم لب ساحل آفتاب بگیرم، بعدش قراره برم رستورانی که نزدیک ساحله افتتاحیه دارن و منم دعوت کردن به‌عنوان .... بعد میرم هتل استراحت میکنم، اتاقم تو اخرین طبقه هتله و از گاردن روفش همه جزیره زیر پاته. ساعت چهار قرار ماساژ و اسکین تراپی دارم تو خود هتل. ساعت هفت آماده میشم تا با دوستام برم رستوران، لباسم مارک ورساچه، کیف و کفش و عطرم شنل و جواهراتم کارتیه‌ست 

با لامبورگینی سرخابی رنگم که اختصاصی برای خودم درست شده میرم به سوی رستوران، بعدشم قراره دیسکو داریم.... 

از این جایی که من هستم تا این چیزی که نوشتم اندازه صد سال نوری فاصلست 😶🤭🤦

تو خونه چوبی دو طبقه اس بالکن بزرگ داره با گل های قشنگ و اویزون  که توی یک روستا شمال هس چایی اتیش درس میکنم 

بوی نون تازه هوش ار سر ادم میپرونه صدای بارون که تو گدال اب میزنه میشنوم صدای جاری شدن رود چقدر زیاد شده

بسم رب چشاش💙🖇️

پیام داده  میگه آماده شو صبح زود میام دنبالت بریم باغ...دارم فکر میکنم کدوم مانتومو بپوشم البته خیلی وقته فکرش و کردم کت و شلوار با شالِ راه راه سفید مشکی مو میپوشم...یه بربری هم صبح زود میخرم لقمه میگیرم تو راه بخوریم بعدشم که جاده و موزیک و ....😭😭

به همین سادگی به همین دلگیری 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
تو لس انجلس تو برجم نشستم دوغ میخورم یه باد ملایم هم موهام رو تو هوا تکون میده😐

استیک بخور

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
وای عشقم تو چطوری بی معرفت نامردددد ده بار زنگ زدم بهت

وایییییی تویییی خداسرشاهده به فکرت بودم اصلا شمارت پاک شده بود کجاییییییییییی توووووووو دخمل خوجمل عروسک من 😍😍😍😍

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹

اول ک امام زمانمون اومده باشه.بعد دختر وپسر گلم غر غر کنون از مدرسه بیان ک مامان خسته شدیم گشنمونه منم بگم اول باید باباتون بیاد خونه بعد غذا بخوریم و منم کیف کنم از سلامتی ولذت ببرم از دورهمی خانوادگیمون با تن سالم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
چیزی نشده فقط چون این خانم گفتن آرزوهای استارتر خیلی معمولیه گفتم پویان چون تو انگلیس این امکانات رو ...

😏

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بین بحثاتون ک یکی میگه ارزوهای اسی نرماله تو اروپا تو ایران نیست یکی میگه نه کلا نرمال نیست باید بگم خودش پورشه سوار شد و پنت هاوس نشین بعد خانومای کارگاهش مطلقه باشن؟؟ حداقلش تو خیالت اونا رو هم خوشبخت جلوه میدادی

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
بین بحثاتون ک یکی میگه ارزوهای اسی نرماله تو اروپا تو ایران نیست یکی میگه نه کلا نرمال نیست باید بگم ...

نه دیگه این یعنی ناجی اوناس دقت کن نکته بین نی نی سایت

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍